• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Džaja se vraća, frka u svlačionici

Bivši predsjednik želi da vrati Zvezdu na stare staze slave. Sabor bez Jugovića. Domaći igrači u svađi sa strancima zbog plata.

 ZVEZDA: Džaja se vraća, frka u svlačionici Izvor: MONDO

Kako će u Medija centar u Ljutice Bogdana 1 stati svi članovi Crvene zvezde pozvani od predsjednika Den Tane da prisustvuju Saboru, koji će izabrati 75 članova Skupštine?

Da li će Sabor ličiti na cirkus kakav je viđen na prošloj sjednici Skupštine kluba?

Odgovore na pitanja dobićemo u četvrtak kada u 14 sati počne Sabor.

Za sada je jasno da neće biti prisutni potpredsjednici Marko Mišković, koji boravi u SAD, i Vladimir Jugović.

"Najvjerovatnije neću prisustvovati, jer imam privatne obaveze u Beču", izjavio je Jugović za "Novosti", ne želeći da komentariše priče da je već odlučio da napusti funkciju u Zvezdi.

Za razliku od njega, stiže Dragan Džajić.

"Vraćam se u Zvezdu, to je sigurno. Želim da vratim klub na stare staze slave, osvjetlam obraz srpskom sportu i SD Crvena zvezda. Sve će biti riješeno u četvrtak, znaće se i da li odlazi ili ostaje aktuelni predsjednik Dobrivoje Tanasijević", rekao je Džajić za "Sport".

"Drugi su upropastili klub, ali je najlakše bilo okriviti mene. Zato se i vraćam, da uklonim ljagu sa svog imena. Moja porodica je mnogo propatila i vrijeme je da istina izađe na vidjelo", dodao je Džajić, koji je zbog optužbe da je zloupotrebio službeni položaj dok je bio predsjednik proveo u pritvoru pet mjeseci.

Druga Zvezdina zvezda svoj povratak nije uslovila pozicijom u klubu.

"Smiješno je vjerovati da Zvezda nije finansijski moćna, samo treba da se pravilno usmjere postojeća sredstva, kao što su nekretnine, prateći objekti i akcije koje posjeduje".

U priču Dragana Džajića umiješala se supruga Branka:

"Poznato da je i Tito zavidio mom suprugu na naslovnim stranama, ljudi su ga obožavali, a dokaz njegove uspješnosti su i priznanja koje je dobio od FIFA i UEFA", rekla je Branka Džajić.

SVAĐA IGRAČA OKO PLATA

I dok vlada tenzija oko izbora novog saziva Skupštine u Crvenoj zvezdi, tenzija vlada i u svlačionici.

Kako saznaje "Pres", došlo je do svađe između najiskusnijih domaćih igrača i stranaca, jer nisu svi dobili plate. Fudbaleri iz inostranstva su privilegovani.

"Odnosi u ekipi već neko vrijeme su narušeni zbog činjenice da igračima kasne primanja, prije svega rate iz ugovora, ali u ponedeljak je cijela stvar dostigla kulminaciju! Naime, igrači su u svlačionici dobili vijest da je nekim igračima plata legla, dok se drugima i dalje duguje. Glas su odmah digli najiskusniji prvotimci, oni koji su na „Marakani" već godinama, a meta su bili stranci", rekao je neimenovani izvor "Presa" blizak svlačionici crveno-bijelih.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš kategorično je demantovao te informacije.

"Pročitao sam i ja i ostali igrači u novinama tu informaciju o nekakvim svađama. Garantujem vam da je ta stvar laž i nije u redu da se na taj način udara na svlačionicu i sigurno je da ni najmanji dio istine ne postoji u tome", izjavio je Milijaš.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC