• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miodrag Ješić: Nema više fer-pleja!

Trener Budućnosti zabranjuje igračima da ubuduće izbacuju loptu u aut, ako se protivnički igrač izležava po terenu. "Igrajte fudbal", poručuje.

 Miodrag Ješić: Nema više fer-pleja! Izvor: MONDO

Simuliranje i odugovlačenje sastavni je dio fudbalske igre. Tim kojem rezultat ne ide na ruku, još se više unervozi, nerijetko se dešavaju varnice...

U svijetu fudbala odavno se vodi polemika da li u svakoj takvoj situaciji treba izbaciti loptu van terena u duhu fer-pleja ili nastaviti započetu akciju. Fabio Kapelo je svojevremeno kao trener Juventusa bio ljut na protivničke igrače koji se izležavaju po travi i tako "kradu" vrijeme i bio je spreman da svojim igračima zabrani da izbacuju loptu u aut.

Istu ideju ima i trener podgoričke Budućnosti Miodrag Ješić. Povod za njegov stav je prvenstvena utakmica crnogorske lige protiv Lovćena u kojoj su se gostujući fudbaleri, prema mišljenju, Ješića trudili da što manje igraju fudbal.

"Primjenićemo novi recept! Svaki igrač Budućnosti biće kažnjen od mene lično, ako tokom meča izbaci loptu van terena dok protivnički igrač teatralno leži na njemu. Nema više gledanja kroz prste, hoću da igramo fudbal, ali i da rivali budu na tom kolosijeku. To nas je skupo koštalo, više neće", poručuje Ješić.

Budućnost je u prošlom kolu odigrala samo 1:1 protiv Lovćena u Podgorici, ali je zadržala drugo mjesto sa 37 bodova, pet manje od Mogrena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC