• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Kočoperni "ćurani"

Partizan gostuje u Jagodini, a Crvena zvezda dočekuje Borac u srijedu u 21. kolu Superlige Srbije. Rad u Novom Sadu.

 JSL: Kočoperni "ćurani" Izvor: MONDO

Jagodina je spremna za praznik, prvi put dolazi Partizan.

U srijedu će u 21. kolu Superlige Srbije pred televizijskim kamerama (14.45) i skoro deset hiljada navijača crno-bijeli pokušati da ostvare treću uzastopnu pobjedu i makar zadrže bodovnu prednost u odnosnu na pratioce na tabeli.

Ipak, "ćurani" imaju drugačije planove.

"Pokušaćemo sve da obradujemo naše, ali i neke druge navijače i prvenstvo učinimo zanimljivijim", poručio je trener Jagodine, Neško Milovanović.

S druge strane, njegovog kolegu iz Partizana Slavišu Jokanovića ne zanima ništa osim tri boda, ali ne očekuje da će crno-bijeli imati lak posao i da će "ćurani biti tek tako očerupani".

"Čerupanja neće biti", kaže Jokanović.

Ne obazire se šef struke šampiona Srbije na optimističke najave domaćina.

"Koji trener najavljuje poraz? Legitimno pravo svakoga je da se nada najboljem, a naš posao je da osujetimo Jagodince u tim namjerama", dodao je Slaviša Jokanović.

Za razliku od subotnjeg duela sa Čukaričkim, Partizan će biti jači za Ivana Obradovića, koji je odradio kaznu zbog žutih kartona.

Sat i po po završetku duela u Jagodini, na teren će izaći i igrači Crvene zvezde i Borca. Čačani su dužnici crveno-bijelima, jer su ih jesenas pobijedili 1:0 golom Darka Lazovića.

U Ljutice Bogdana je bilo burno poslije remija na Karaburmi (2:2), a trener Čedomir Janevski uvjerava da je OFK Beograd prošlost za njegovu ekipu.

"Uradili smo analizu te utakmice i stavili tačku. Protiv Borca slijedi nova šansa za Zvezdu i najvažnije je da na psihološkom planu budemo spremni. Pobjeda je imperativ, kao i uvijek kada igramo pred svojom publikom. Važno je da igrači od prvog minuta budu skoncentrisani", poručio je makedonski stručnjak.

Velika je vjerovatnoća da će u sastavu biti Oumaru Abubakar, ali je neizvjesno učešće rovitih Ivana Tričkovskog i Mirnesa Šišića.

"Od presudnog je značaja da damo gol na vrijeme i otklonimo probleme koje smo imali protiv OFK Beograda. Pobjedom bismo se zahvalili navijačima na podršci", podvukao je kapiten Nenad Milijaš.

Vojvodina dočekuje desetoplasirani Rad i želi prvu pobjedu u drugom dijelu sezone, dok bi se "građevinari" pobjedom izvukli iz opasne zone.

Fudbaleri Javora ugostiće OFK Beograd i tako pokušati da nadoknade kiks iz prošlog kola kada su izgubili od Napretka. OFK je u prošlom kolu ispustio vođstvo od 2:0 protiv Zvezde i tako zabilježio i treći remi u proljećnom dijelu sezone.

Čukarički na svom terenu dočekuje pretposlednji Napredak i pokušaće da ostvari treću pobjedu u proljećnom dijelu šampionata, dok bi se Kruševljani pobjedom "odlijepili" sa dna tabele.

Hajduk iz Kule dočekuje Banat u deulu rivala koji još nisu zabilježili pobjedu u nastavku šampionata.

Superliga, 21. kolo, srijeda:

Hajduk - Banat 13.30
Čukarički - Napredak 13.30
Javor - OFK Beograd 13.30
Vojvodina - Rad 13.30
Jagodina - Partizan 14.45 (TV RTS 2)
Crvena zvezda - Borac 18.00

TABELA: Partizan 44, Vojvodina 36, Crvena zvezda 35, Javor 31, Borac 28, Hajduk 25, Jagodina 24, OFK Beograd 24, Čukarički (-1) 22, Napredak 19, Rad 19, Banat 18.

(MONDO, foto sajt Partizana, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC