• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan: Izvinite, ali titula mi je važnija

Šef struke Partizana se izvinio što nije primio trofej za najboljeg trenera, ali ostao iza svojih ranijih izjava.

 Jokan: Izvinite, ali titula mi je važnija Izvor: MONDO

Za najboljeg trenera u 2008. godini Fudbalski savez Srbije izabrao je Slavišu Jokanovića. Šef struke Partizana nije se pojavio na dodjeli priznanja u ponedeljak, pa je trofej primio potpredsjednik kluba, Gordan Petrić.

"Trofej je trenutno kod Ljubiše Rankovića, našeg sekretara stručnog štaba, ali će mi ga dati", objasnio je Jokanović.

On je još ranije podigao prašinu izjavama da ne želi da primi nagradu Saveza, a sada se izvinjava i tvrdi da je obavezama u klubu bio spriječen da dođe na ceremoniju.

"Izvinjavam se još jednom svakome koga sam eventualno uvrijedio svojim nepojavljivanjem na dodjeli tog prizanja. Ja sam u ponedeljak u tom terminu imao zaista važan trening sa ekipom posvećen pripremi utakmice u Jagodini", rekao je Jokanović.

"Biće mi mnogo draže da se sa trofejima slikam u maju nego sada. A to da li i koliko ja poštujem Fudbalski savez Srbije dovoljno govore sledeće činjenice: bio sam državni reprezentativac u mlađim kategorijama, potom sam 12 godina bio član 'A' tima, a po završetku igračke karijere sam bio i predstavnik Saveza u međunarodnim komisijama", podsjetio je trener crno-bijelih.

Jokanović se izvinio, ali ostao iza izjava da su mu važniji trofeji u prvenstvu i Kupu i da ne smatra da sada zaslužuje nagradu za najboljeg trenera.

"U jednom momentu sam nešto rekao, možda sam i pogriješio, ali sam ostao do kraja iza svojih riječi. Predlažem da stavimo tačku na ovu temu jer svi mi imamo važnijeg posla u ovom trenutku - ja da se okrenem svojoj ekipi i gostovanju u Jagodini, a ljudi iz Saveza pripremi važne utakmice u Rumuniji, pri čemu svi mi koji radimo u srpskom fudbalu treba da im u toj pripremi pomognemo i duvamo u leđa", zaključio je Slaviša Jokanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC