• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fabregas pljunuo pomoćnog trenera Hala?

Menadžer Hala Fil Braun optužio je povrijeđenog fudbalera Arsenala Seska Fabregasa da je pljunuo njegovog pomoćnika Brajana Hortona.

 Fabregas pljunuo pomoćnog trenera Hala? Izvor: MONDO

Arsenal je izborio četvrtfinale FA Kupa slavivši rezultatom 2:1, a pobjednički gol postigao je glavom Vilijam Galas, koji je naizgled bio u ofsajdu, što je izazvalo burne reakcije igrača i stručnog štaba gostiju.

"Pljunuo je mog pomoćnika u tunelu, to je njihov kapiten. Nadam se da je ponosan. Pljunuo mu je na noge. Nismo pošteno izgubili utakmicu", rekao je Braun i dodao da neće prihvatiti izvinjenje 21-godišnjeg Fabregasa.

Španski fudbaler demantovao je sve optužbe.

"Kategorički demantujem da sam pljunuo bilo koga poslije meča. Tokom cijele karijere nikada nisam tako nešto uradio na terenu, pa ne vidim razlog zašto bih sada to učinio van terena, kada ne igram", zapitao se Španac.

"Razumijem frustraciju zbog poraza usljed neregularnog gola, i meni se to se više puta dogodilo u karijeri. Ali sve to nije moja greška, niti bilo kog igrača Arsenala", zaključio je kapiten "tobdžija".

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da ne zna ništa o tom događaju.

"Nisam ništa vidio. Želim da pričamo o fudbalu. Nisam specijalista za pravljenje novinarskih priča ili za stvaranje beznačajnih stvari koje su se mogle dogoditi u tunelu. Žao mi je, ne mogu da pričam o nečemu što nisam vidio", rekao je Venger.

Međutim Fudbalska asocijacija Engleske sačekaće izvještaj delegata sa utakmice i nakon njega odlučiti o daljim aktivnostima i eventualnim sankcijama, saopšteno je iz FA.

Fabregas nije igrao od 21. decembra i utakmice sa Liverpulom, kada se povrijedio poslije duela sa svojim saigračem iz reprezentacije Ćabijem Alonsom.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC