• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Da se zamislimo kako ćemo dalje...

Fudbaleri Vojvodine u drugom dijelu sezone ne znaju za trijumf. Poslije tri remija uslijedio je i poraz od Rada 1:0.

 VOJVODINA: Da se zamislimo kako ćemo dalje...  Izvor: MONDO

Trener Vojvodine Zoran Marić ocijenio je da je njegova ekipa "dobro i prošla" s obzirom na to kako je igrala protiv Rada u meču 21. kola Superlige. Beogradski tim pobijedio je u Novom Sadu sa 1:0, tako da je Vojvodina poslije tri remija u proljećnom dijelu prvenstva doživjela i prvi poraz.

"Rad je bio bolji u svemu, i pristupu igri i koncentraciji. Nama ostaje samo da se dobro zamislimo šta ćemo i kako dalje", rekao je Marić, nasljednik Ljupka Petrovića, koji je dao otkaz u Vojvodini zbog dva remija poslije zimske pauze.

Marić je zamjerio svojim igračima na htjenju, želji i disciplini u igri i dodao da postoje i stvari na koje trener ne može da utiče, kao što je "pravovremeno dodavanje lopte saigraču".

Na pitanje novinara da li će kazniti neke od igrača, Marić je rekao da sada o tome ne može da razmišlja, jer u ekipi već ima mnogo povrijeđenih i suspendovanih igrača.

Marić nije želio da odgovori na pitanje da li su previranja u upravi kluba uticala na lošu igru prvotimaca Vojvodine, rekavši da to nije sportsko pitanje. Vojvodinu ove godine potresaju sukobi u upravi, a jedan od epiloga je i ostavka potpredsjednika Ratka Butorovića.

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa do prve pobjede nad Vojvodinom u Novom Sadu došla, jer je koristila "timski duh, disciplinu i borbu za dres".

"Pokazali smo sav timski duh, disciplinu i borbu za dres Rada, iako klub nije u nimalo ružičastoj situaciji. Izuzetno sam zadovoljan pobjedom", rekao je Nikolić.

"Tokom utakmice imali smo mnogo kontri i polukontri koje nismo iskoristili, ali je najvažnije da smo do kraja utakmice ipak postigli gol i time pokazali da imamo karakter. Naša pobjeda je potpuno zaslužena", dodao je Nikolić.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC