• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan: Nagrađeni za trud; Đani: Majstor Brana

Partizan ostvario još jednu minimalnu pobjedu i mirno ide ka novoj tituli.

 Jokan: Nagrađeni za trud; Đani: Majstor Brana  Izvor: MONDO

Pobjedom nad Jagodinom (1:0), Partizan je napravio krupan korak ka odbrani titule prvaka Srbije, a poslije meča sve pohvale pripale su jedinom strijelcu Brani Iliću.

"Posrećilo mi se da dam gol, ali samo sam materijalizovao zalaganje cijele ekipe", rekao je poslije meča Brana Ilić za MONDO.

Kada je ušao u igru u 74. minutu vidjelo se da je željan igre. Odmah je imao i odličan solo prodor i udarac koji je prozujao iznad prečke gola Danila Pustinjakovića.

"Imao sam veliku želju, jer mi je ovo prva utakmica koju igram malo duže, gotovo 20 minuta. Znali smo gdje dolazimo i kako će Jagodina da igra, da će biti prvenstveno orijentisana na odbranu svog gola", kaže Ilić.

Sjajan gol u 83. minutu proslavio je velikim radovanjem i trčanju ka tribini koju su ispunili Grobari. "Taj osjećaj ne može da se opiše. Sve mi se poklopilo jer nam ova tri boda mnogo znače".

Nekadašnji fudbaler Partizana i, zašto ne, velika estradna zvezda, Saša Đani Ćurčić, koji je sada vjerni navijač crno-bijelih, vjeruje da će Brana Ilić tek pokazati kakav je majstor.

"Teška utakmica, težak teren i prelijep gol majstora Brane. Moram da pohvalim i trenera Jokanovića koji je jednim potezom (ubacivanje Brane Ilića u igru u 74. minutu) donio prevagu. Pratim Branu godinama, pravi je gol igrač. Samo mu fali malo sreće i harizme, a mislim da je to sada dobio. U Radu nije bio toliko efikasan, ali će u Partizanu eksplodirati", rekao je Đani za MONDO poslije nove pobjede Partizana.

Đani je bio posebno impresioniram gostoprimstvom Jagodinaca, a presrećan zbog pobjede, zadovoljno je konstatovao: "Ovo je veliki korak ka 'duploj kruni'".

"Rekao bih još da je Goran Gavrančić veliko pojačanje. Da smo ga imali prošli bismo Fenerbahče i ušli u Ligu šampiona", uvjeren je Saša Ćurčić.

Trener Partizana Slaviša Jokanović igrao je na mnogim terenima širom Evrope i svijeta, ali je zaključio da onaj u Jagodini nije bio ni za rvanje u blatu.

"Postoje ovakvi i onakvi, postoje i loši tereni, ali ovaj je skoro bio nemoguć. Igrali smo prilično sporo i nismo bili opasni, ali je na kraju gol došao kao nagrada za trud i napor i zato mislim da smo zaslužili pobjedu", rekao je Jokanović poslije meča.

Upitan da prokmentariše poraz Vojvodine, Jokanović je rekao da je Partizanu svakako benefit kada se njegovi pratioci spaliću, ali i da to ne voli posebno da komentariše.

Jagodina se suprostavila lideru Jelen Superlige hrabrom igrom. Sačuvati gol bila je osnovna misao u glavama fudbalera Jagodine. Izdržali su do 83. minuta.

"Još u najavi utakmice sam rekao da će Jagodina imati mnogo motiva ali i da Partizan ima mnogodobrih pojedinaca, koje smo uspjeli da osujetimo. Znali smo da je Partizan opasan sa lijevog boka na kojem je bio Ljajić, ali je onda u igru ušao Brana Ilić i protiv ekipe kakva je Partizan trenutak nepažnje može da košta bodova", rekao je trener Jagodine Nenad Milovanović.

On je dodao da je zadodoljan zalaganjem i htijenjem svojih igrača. "Isprsili smo se pred velikim Partizanom. Ali, plašim se fizičkog i psihičkog pražnjenja, jer nas za vikend čeka važna utakmica u Kruševcu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC