• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez u Liverpulu do 2014.

Rafael Benitez je otklonio sve dileme koje su u posljednje vrijeme izazivale spekulacije oko njegovog (ne)ostanka na klupi Liverpula.

 Benitez u Liverpulu do 2014. Izvor: MONDO

Španski stručnjak je produžio ugovor i fudbalere sa "Enfilda" predvodiće do 2014. godine.

"Moje srce kuca za Liverpul i zato sam oduševljen što sam potpisao novi ugovor. Volim ovaj klub, navijače i grad i nikako nisam mogao da odbijem produžetak saradnje", izjavio je 48-godišnji Španac.

Benitez je na klupi Liverpula od ljeta 2004. godine, a pod njegovim vođstvom klub je 2005. trijumfovao u Ligi šampiona i dvije godine kasnije igrao u finalu tog takmičenja.

"Oduvijek sam govorio da želim na ovoj dužnosti da provedem što više vremena. Kada mi istekne ugovor biću na klupi Liverpula više od deset godina".

Prošle nedjelje Liverpul je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u velikom stilu eliminisao Real Madrid, a u subotu je u prvenstvenom derbiju deklasirao Mančester junajted na "Old Trafordu", pa se ponovo uključio u trku za titulu prvaka Engleske.

"Divna je vijest da Rafa ostaje ovde još dugo. Njegovim dolaskom klub je mnogo napredovao, a uvjeren sam da će sa velikim entuzijazmom nastaviti da gradi ekipu i raduje naše navijače novim uspjesima", izjavio je jedan od vlasnika Liverpula, Tom Hiks.

Liverpul poslije 29 kola zauzima treće mjesto na tabeli Premijer lige i zaostaje četiri boda za vodećim Mančester Junajtedom, koji ima utakmicu manje.

(Tanjiug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC