• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Zaslužio sam svaki evro!

Napadač PSŽ-a ljut što se digla prašina oko njegove plate i smatra da je ona proporcionalna njegovim iskustvu i vrijednostima.

 Kežman: Zaslužio sam svaki evro! Izvor: MONDO

Prije desetak dana francuski list "Parizijen" objelodanio je da Mateja Kežman ima mjesečnu platu 250.000 evra u Pari Sen Žermenu.

Takođe, tvrdi da je srpski internacionalac treći najskuplji "svetac", poslije Kloda Makelelea i Ludovika Žilija, a da pritom uglavnom greje klupu, dok, na primjer, najbolji strijelac Gijom Oro prima samo 80.000.

Prašina koja se digla je žestoko razljutila Kežmana.

"Nikako ne shvatam kome je Mateja Kežman bilo šta skrivio. Svakodnevno se pojavljuju neki mizerni likovi koji pokušavaju da ospore moj lik i djelo. Ogorčen sam nedosljednošću i nekompetentnošću određenih novinara koji su dali sebi za pravo da upoređuju plate fudbalera, a da pri tom uopšte ne uzimaju u obzir iskustvo i ugled određenih igrača", izjavio je Kežman za francuske medije, a prenio "Pres".

"Igrao sam svjetska i evropska prvenstva, imam 49 reprezentativnih nastupa, igrao sam polufinale Lige šampiona, bio sam šampion u četiri različite države. Pa, zar vi mislite da neko tek tako baca pare?! Zaslužio sam svaki evro koji dobijam i ne dozvoljavam da mi sude prije vremena jer u Parizu još nisam pokazao sve što znam", nastavio je Kežman.

On je bio kažnjen zbog bacanja dresa pošto ga je trener zamijenio na utakmici sa Bordoom. Nedavno je ponovo počeo da igra za prvi tim.

"Nisam bio uplašen, ali nije mi bilo najprijatnije. Napravio sam grešku koju nisam smio, izvinio sam se i osećam da su me navijači razumjeli. Ja volim ovaj klub i daću sve od sebe da dokažem da je moja budućnost u Parizu. Nedostaju mi fudbal i doza adrenalina koju on nosi. Mateja Kežman je borac i vratiće se još jači", zaključio je iskusni, 29-godišnji napadač.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC