• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Partizan umije i više od 1:0

Fudbaleri Partizana nastavljaju sa pobjedama. Danas pao Hajduk Kula 3:0.

 SL: Partizan umije i više od 1:0  Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana, gotovo po pravilu, igraju tvrde utakmice sa Hajdukom iz Kule, bez puno golova. U posljednjem kolu drugog dijela Jelen Superlige Srbije, međutim, Partizan je prekinuo tradiciju i ubjedljivo je savladao tim iz Vojvodine sa 3:0.

Moreira i dvostruki strijelac Lamin Dijara donijeli su crno-bijelima 15. trijumf u sezoni, ali treba istaći i sjajnu igru mladog Nemanje Tomića, koji je dobio ovacije malobrojnih navijača na stadionu Partizana poslije asistencije kod trećeg gola.

Interesantno je da je Partizan promašio penal na početku utakmice. To je bio tek drugi penal za Partizan u ovoj sezoni i ujedno drugi neiskorišćeni!

U 15. minutu meča, koji je sa tribina posmatralo 2.430 gledalaca, prvo uzbuđenje. Moreira je bio u naletu, a Trajković ga je oborio u kaznenom prostoru. Dijara slabo izvodi najstrožu kaznu, a Anđelko Đuričić najavljuje da će, po običaju, biti raspoložen na golu Hajduka protiv crno-bijelih.

Prije vodećeg gola, Partizan je imao tek po neku akciju i dva šuta (Tomić i Vašington). U 38. minutu jedan od najlepših trenutaka na meču.

Ljubomir Fejsa je centrirao sa desne strane, lopta je dugo letila, a Moreira je pokazao da je velemajstor. Zahvatio je volej i "žabicom" je prevario Đuričića.

Moeira je bio u centru pažnje i kod drugog gola. U 67. minutu je sa centra igrališta prebacio cijelu odbranu Hajduka, našao Dijaru kao na tacni, koji je lako prevario Đuričića.

Samo minut prije toga, Partizan je imao veliku priliku, ali je udarac Tomića, Kozoš, uz pmoć prečke, odbio u polje.

Osam minuta prije kraja utakmice, Nemanja Tomić je bio u glavnoj ulozi. "Ukrao" je loptu fudbalerima Hajduka, povukao je napad po desnoj srani i izuzetno precizno centrirao, pravo na glavu Dijari, koji postiže 14. gol u sezoni.

U narednom kolu Partizan će ponovo biti domaćin, a u goste dolazi "fenjeraš" Banat.

Izveštaje sa ostalih mečeva 22. kola pročitajte OVDE

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC