• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I nije vijest: Olimpijakos već osigurao titulu!

Olimpijakos je bez premca u grčkom fudbalu. Atinski klub je tri kola prije kraja šampionata Grčke osigurao 12. titulu u poslednjih 13 sezona!

 I nije vijest: Olimpijakos već osigurao titulu! Izvor: MONDO

Ekipa iz Pireja je do ukupno 37. šampionskog trofeja, stigla nedeljnom pobjedom u gostima kod Panioniosa (3:2), pošto je direktnom konkurentu Panatinaikosu, koji je samo remizirao sa Asteras Tripolisom (1:1), pobjegla na nedostižnih 11 bodova.

"Nisam očekivao da ćemo do titule stići ovako rano. Ipak, moram priznati da nije bilo lako, kako se čini na prvi pogled. Strpljivo smo skupljali bodove iz utakmice u utakmicu, i eto, ponovo stigli do titule prvaka. Sve zasluge idu igračima, kojima se zahvaljujem i ovom prilikom. Hvala i predsjedniku kluba na ukazanom povjerenju. Sad se okrećemo kupu Grčke, a cilj je naravno ‘dupla kruna’", izjavio je trener Atinanjana Ernesto Valverde.

Srbin Predrag Đorđević (na slici) bio je jedan od važnijih aktera pri osvajanju novog pehara, za razliku od njegovog sunarodnika Darka Kovačevića, koji je tokom sezone morao da okači kopačke o klin zbog zdravstvenih problema.

Krilni napadač Olimpijakosa Lusijano Galeti posvetio je titulu upravo srpskom centarforu.

"Ovo je za Darka, koji na žalost nije mogao da nastavi s nama do samog kraja. Ipak, može biti ponosan jer će u zasluženu penziju otići sa još jednom titulom na svom pojasu. Dokazali smo da nam nema premca u grčkom fudbalu".


(MONDO, foto – zvanični sajt Olimpijakosa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC