• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bambi Tošić među "orlićima": Imam motiva

Zoran "Bambi" Tošić ponovo među "orlićima". "Imam motiva, najvažnije mi je da igam u dresu Srbije", izjavio po dolasku u Beograd.

 Bambi Tošić među "orlićima": Imam motiva Izvor: MONDO

Na jednom kraju Beograda okupila se seniorska fudbalska reprezentacija Srbije, a na drugom mlada selekcija, u kojoj je i jedno staro lice - Zoran "Bambi" Tošić.

Od kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Tošić nije bio među "orlićima", već je konstantno bio na spiskovima selektora srpskog A tima Radomira Antića. Sada je "prekomandovan" u četu Slobodana Krčmarevića.

"Iskreno, nije mi teško pala činjenica da sam poslije igranja za A tim, pozvan u mladu selekciju. Najvažnije mi je da budem u dresu Srbije i igram. Mislim da svi momci sa spiska mlade selekcije imaju kvalitet da se u svakom trenutku priključe A timu. U ovom trenutku, logično je, imaću više prilike da igram sa vršnjacima. Zbog toga sam zadovoljan i pun motiva za igranje protiv Ukrajine i Rumunije", rekao je Tošić novinarima.

Odmah poslije okupljanja, "orlići" su se uputili ka Kragujevcu gdje će se pripremati za predstojeće prijateljske mečeve protiv Ukrajine (Jagodina, 27. mart) i Rumunije (Kragujevac, 1. april).

Zbog povrede, Krčmareviću je otkazao mladi napadač OFK Beograda Nemanja Milić. Selektor mladih je izrazio žaljenje zbog takvog razvoja događaja, ali je sa druge strane zadovoljan što ponovo može da računa na Tošića i Nemanju Matića.

Na oba meča, Krčmarević traži pobjedu. "To nam je opredjeljenje u svakoj utakmici. Od poslednjih 10 utakmica, poraženi smo samo od Mađarske u Budimpešti. Zato se nadamo da ćemo obradovati publiku u Jagodini i Kragujevcu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC