• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA:Gajić prijeti ispisnicama, igrači uz Ratka

Predsednik Vojvodine Vojislav Gajić prihvatio je ostavku potpredsednika Ratka Butorovića što je izazvalo reakciju igrača.

 VOŠA:Gajić prijeti ispisnicama, igrači uz Ratka  Izvor: MONDO

Naime, pošto se Gajić obratio medijima riječima da je morao da prihvatio ostavku, jer nije uspio da nagovori Butorovića da promijeni odluku donijetu zbog neslaganja sa vođenjem klupske politike, dobio je pismo igrača u kome se kaže:

"Molimo Vas, ne dozvolite da nas napusti čovjek koji je tvorac današnje Vojvodine. Ne dozvolite da se prekine ideja o stvaranju velike Vojvodine, jer smatramo da samo sa Butorovićem možemo da računamo na svijetlu budućnost. U suprotnom nas očekuje povratak u ružnu prošlost, koju niko ne želi", stajalo je u pismu potpisanom od kapitena Aleksandra Popovića.

Kada je pročitao pismo, Gajić je naredio da se prekine trening i pozvao igrače u salu za sastanke. Kako prenosi "Sportski Žurnal", kada su svi fudbaleri stali iza sadržine pisma, situacija je postala napeta, a predsjednik novosadskog kluba je prekinuo razgovor i čak prijetio ispisnicama.

Igrači su se potom vratili na teren i završili trening, a kasnije, na sopstvenu inicijativu, popili piće sa Ratkom Butorovićem.

"Prihvatio sam poziv da se nađemo i zajednički potražimo način kako da se sve ovo što se događa ne pretvori u nešto što niko ne želi. Taj susret nije imao formu zvaničnog sastanka već smo sjeli da popričamo kao prijatelji", izjavio je Butorović za "Žurnal".

Oglasio se i kapiten Aleksandar Popović povodom pisma upućenom predsjedniku Gajiću.

"Krajnje uljudno smo izrazili stav, bez ultimatuma. Na žalost, umjesto da se bavimo svojim poslom, primorani smo da se bavimo politikom", rekao je između ostalog Popović.

Od kluba sa šampionskim ambicijama, Vojvodina ovog proljeća tone sve niže. Ne ide joj ni na "travnatom tepihu", prvu proljećnu pobjedu je ostvarila tek iz petog pokušaja, a i van terena je situacija daleko od lijepe...

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC