• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" u glas: Ma, kakav remi

Reprezentacija Srbije je kompletirala redove u utorak u prijepodnevnim satima. Svi igraču uvjerenu u povoljan rezultat u Knstanci.

 "Orlovi" u glas: Ma, kakav remi  Izvor: MONDO

"Orlovima" su se pridružili dva Miloša, Ninković i Krasić, koji su dan ranije igrali u prvenstvenim utakmicama.

Sada selektor Radomir Antić pred sobom ima sve rapsoložive snage, koje će raditi na za javnost zatvorenim treninzima u Kovilovu, do četvrtka kada će krenuti put Rumunije.

Svi su svjesni koliko utakmica u Konstanci može da donese, ali i uzme. Međutim, nijedan igrač ne bi "potpisao" bod prije meča.

"Nikada u karijeri nisam igrao na remi niti ga postavljao kao cilj. Uvjek sam išao na pobjedu. Tako će biti i u subotu", poručio je Nikola Žigić, igrač Rasinga iz Santandera.

Sa gorostasnim golgeterom se složio Milan Jovanović.

"Remi bi otpisao Rumune kao kandidate za plasman na Svjetsko prvenstvo, ali svakako ne bih prihvatio podijelu plijena prije bitke", jasan je napadač Standarda.

Srbija je vodeća u Grupi 7 kvalifikacija za SP u Južnoj Africi 2010. što je ovdašnjoj javnosti dalo za pravo da "orlove" digne u nebesa. Ipak, srpski mentalitet bi baš zbog toga mogao da bude podjednako težak rival kao i tim predvođen Adrijanom Mutuom.

"Istina je da smo mi Srbi skloni i da pretjerano pljujemo i da pretjerano hvalimo, ali mogu da obećam da će nam oružja u Konstanci biti skromnost, velika želja i kvalitet. Ništa još nije gotovo", dodao je Jovanović.

"Orlovi" su jednoglasni - nije važno ko će savladati rumunskog golmana, samo da on kapitulira.

"Nije bitno ko će dati gol, jedino je bitno da ga da Srbija. Svi imamo isti, veliki motiv, a to je plasman na Mundijal", rekao je Žigić.

Milan Jovanović će biti spreman da istrči na teren stadiona Farula ukoliko ga selektor Radomir Antić uvrsti u tim. Bolest, zbog koje je napravio pauzu, je iza njega. Za Standard je već odigrao dvije utakmice.

On uvjerava da je cijela situacija bila preuveličana u medijima što je unijelo nemir u njegovu porodicu.

"Nije bilo ništa više od prehlade, doduše u jakom obliku. Ljekari Standarda su se uplašili da nije meningitis, pa su me poslali na testove, koji su bili izuzetno naporni i dodatno me oslabili. I upravo sam zbog njih ostao u krevetu duže nego što je trebalo", objasnio je Milan Jovanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC