• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatne karte za nezaposlene navijače

Španski prvoligaš Viljarreal odlučio je da se u vrijeme globalne finansijske krize oduži svojim najvjernijim navijačima.

 Besplatne karte za nezaposlene navijače Izvor: MONDO

Predsjednik Viljarreala Fernando Roig obećao je svim vlasnicima pretplatnih karata koji su usljed globalne krize ostali bez posla besplatne pretplatne karte za narednu sezonu.

"Mislim da ćemo ovim potezom povećati broj naših simpatizera i na neki način pružiti utjehu onima koji su ostali bez posla, a koji su uvijek pomagali našem klubu. Naš stadion će i dalje biti pun i nadam se da ćemo s njega svi odlaziti zadovoljni", rekao je Roig.

On je objasnio da će klub osnovati fond za besplatne karte, a da će u njegovom finansiranju moći da učestvuju svi, od igrača i sponzora kluba do običnih građana.

Španski prvoligaš je pod vođstvom Roiga u petnaest godina prešao put od trećeligaša do respektabilnog kluba u evropskim okvirima. Viljareal je 2006. godine stigao do polufinala Lige šempiona gdje su poraženi od londonskog Arsenala.

“Žuta podmornica” je trenutno četvrta na tabeli, poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a ukoliko ekipa Manuela Pelegrinija uspije i ove godine da se plasira u najelitnije klupsko takmičenje to će biti treći put u posljednje četiri godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC