• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Nije Rumunija samo Mutu

Golman "orlova" svjestan kvaliteta napadača Fiorentine, ali upozorava i na ostale. Pantelića ne zanima kakav je teren u Konstanci.

 Stojković: Nije Rumunija samo Mutu Izvor: MONDO

Smatra se da je u fudbalu golmanima najvažnije da imaju kontinuitet igara. Zato, na papiru gledano, to je najveća boljka reprezentacije Srbije, jer Vladimir Stojković već dugo ne igra.

Bio je u nemilosti trenera Sportinga, čiji je i sada član, a ista je situacija i u Hetafeu, gdje je trenutno na pozajmici.

Međutim, u "slučaju Stojković" je drugačije. Selektor Radomir Antić bi imao puno pravo da mu ukaže šansu u Konstanci, jer on za "orlove" brani konstantno dobro.

"Razgovarao sam sa trenerom Hetafea, rekao mi je da mi ne ukazuje šansu jer ne poznajem dovoljno špansku ligu", iznio je Stojković apsurd koji je zasmijao sve prisutne na konferenciji za štampu.

"Nemoćan sam, jedino što mogu je da treniram, budem strpljiv i čekam šansu. Svi me hvale, ali uzalud", rekao je Stojković.

Očekuje se da u subotu upravo on bude posljednja prepreka za rumunske napadače među kojima je svakako najopasniji Adrijan Mutu.

"To je igrač koga zna cijeli svijet i tu nema filozofije. Podjednako je opasan iz svih pozicija, i kao strijelac i kao asistent. Imam običaj da se za svaku utakmicu pripremam gledajući snimke mečeva ekipa protiv kojih igram, a posebnu pažnju obraćam na igrače kakav je Mutu. Međutim, nije samo Mutu opasan", upozorava Vladimir Stojković.

I dok on bude čuvao mrežu srpske reprezentacije, na drugoj strani će, ukoliko mu Antić ukaže povjerenje, Marko Pantelić predstavljati opasnost po gol domaćina.

Međutim, doskora neprikosnoveni prvi golgeter Herte, poslije oporavka od povrede pete, više vremena provodi na klupi nego u igri.

"Iskren da budem, ni ja ne bih mijenjao tim koji pobjeđuje. Ipak, nije samo to u pitanju već to što mi na ljeto ističe ugovor", objasnio je stanje u taboru lidera Bundeslige.

Do povratka u Berlin, Pantelić je koncentrisan na reprezentativne zadatke. Tvrdi da ga ne zanima kakav ga teren čeka u Konstanci pošto stižu vijesti da je u lošem stanju.

"Ne može svuda teren da bude kao u Beču iako bismo svi to voljeli. Ne razmišljamo o terenu u Konstanci, igrali smo na lošim terenima sto puta, to nije važno. Jedino je važno da pokažemo želju i htenje da ostvarimo dobar rezultat. Olakšavajuću okolnost će nam predstavljati činjenica da Rumuni moraju da igraju na pobjedu", predočio je Marko Pantelić.

Uobičajeno dobro raspoloženje u taboru "orlova" u Kovilovu je u srijedu bilo još bolje kada je stigla rođendanska torta za golmana Bojana Isailovića. Na njoj je bilo 29 svjećica...

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC