• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo podmlađuje ekipu

Trener Intera Žoze Morinjo izjavio je da namjerava da osvježi ekipu tako što će sljedeće sezone dovesti dvojicu ili trojicu mladih fudbalera.

 Murinjo podmlađuje ekipu Izvor: MONDO

Milanski klub na putu je da osvoji četvrtu uzastopnu titulu prvaka Italije, ali nije uspio u glavnom cilju ove sezone, osvajanju Lige šampiona, pošto je ispao u osmini finala.

"Nero-azuri" nisu osvojili evropsku titulu još od 1965. godine.

"Ekipi treba više prostora za napredak. Kada imate dvojicu mladih igrača, kao što su Baloteli i Santon, sa ogromnim mogućnostima napretka, ne možete biti nezadovoljni. U stvari, treba da nam bude cilj da imamo četvoricu ili petoricu mladih na njihovom nivou sljedeće sezone", rekao je Murinjo.

"Treba nam više omladinaca sa potencijalom. Čak i ako to znači da ćemo smanjiti mogućnost da pobjeđujemo na kraći period. Mislim da je to rizik od koga ne bismo smjeli da se plašimo", rekao je trener.

Morinju je ovo prva sezona u Interu, a poslije poraza od Mančester junajteda u Ligi šampiona, priprema ekipu za budućnost.

"Ne želim da zaštitim sebe, sutra pobijedim i ostavim svog nasljednika bez tima i ikakvog potencijala. Nisam egoističan trener. Radim za budućnost Intera. Na primjer, kada je Skolari došao u Čelsi, rekao je da nikad nije vidio tako dobro organizovan klub i
ekipu sa toliko potencijala. Mnogo sam ponosan na to", rekao je Morinjo.

On ima ugovor na tri godine sa Interom, a rekao je da nemaju osnova priče da će se brzo vratiti u Englesku.

"Dve ili tri. Tri ili četiri. Mnogo se priča o tome da će Murinjo možda napustiti Inter, ali zašto niko ne piše da bi Murinjo mogao da ostane ovdje četiri ili pet godina. Isto važi i za Zlatana Ibrahimovića", rekao je Murinjo.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC