• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mutu: Pobjeda nad Srbima ili propast!

Rumunski napadač Adrijan Mutu kategorično tvrdi da bi sve osim pobjede nad Srbijom bila katastrofa po njegov nacionalni tim.

 Mutu: Pobjeda nad Srbima ili propast! Izvor: MONDO

Utakmica između Rumunije i Srbije biće jedna od najzanimljivijih u kvalifikacijama za prvenstvo svijeta predstojećeg vikenda, a posebnu draž tom susretu daje činjenica da domaćinu ne odgovara ništa osim pobjede.

U prve tri utakmice Sedme grupe, Rumunija je osvojila samo četiri boda, tako da bi i u slučaju neriješenog rezultata u subotu praktično bila otpisana iz trke za jedno od prva dva mjesta. Zbog svega toga napadač Fiorentine Mutu tvrdi da bi sve osim trijuma bila katastrofa za rumunsku selekciju.

"Sada smo u situaciji da ne smijemo remizirati, a da ne pričam o porazu. Za nas je to praktično utakmica na ispadanje, jer ukoliko ne osvojimo sva tri boda, mislim da ćemo izgubiti sve šanse da se kvalifikujemo za Južnu Afriku", rekao je Mutu.

Prema njegovim riječima, Rumune čeka pet "paklenih dana", jer ne samo da u subotu moraju da pobijede Srbiju, već tri boda moraju osvojiti i 1. aprila na gostovanju u Austriji.

"Naši igrači igraju u nešto slabijim ligama nego srpski i zbog toga svi moraju da pronađu dodatnu snagu. Ipak sam optimista jer smo već bili u takvim situacijama. Pokazali smo da znamo da se nosimo i sa jačim ekipama nego što je Srbija, na primjer sa Francuskom i Holandijom", zaključio je Mutu, treći najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Rumunije.

Međutim, golman Srbije Vladimir Stojković ranije je upozorio saigrače da Mutu nije jedini od koga će "orlovima" prijetiti opasnost na meču u Konstanci.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC