• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ješić 99,9 odsto podnio "neopozivu" ostavku

Trener Budućnosti Miodrag Ješić, bijesan što je gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša držao bukvicu igračima u svlačionici, podnio ostavku, ali...

 Ješić 99,9 odsto podnio "neopozivu" ostavku Izvor: MONDO

Trener Budućnosti Miodrag Ješić saopštio je fudbalerima da "99,9 odsto podnosi neopozivu ostavku", piše dnevnik "Vijesti".

Podgorički list navodi da su u srijedu najviši funkcioneri kluba preko dva sata ubijeđivali poznatog trenera da ostane na kormilu crnogorskog šampiona, a epilog potresa pod Goricom biće poznat u četvrtak.

Ješićevu reakciju izazvao je gradonačelnik Podgorice i predsjednik Skupštine Budućnosti Miomir Mugoša, koji je dan ranije održao igračima u svlačionici bukvicu zbog neubjedljivih igara i njihovog navodno neadekvatnog odnosa prema obavezama u klubu.

Mugoša je na sjedinici Upravog odbora kluba prvo iznio brojne zamjerke na račun igara prvog tima, a potom se spustio do svlačionice i fudbalerima saopštio da je nezadovoljan, "jer se ne zalažu na terenu i boje se", a članovima reprezentativnih selekcija dodao "da ne zaslužuju poziv selektora".

Zanimljivo, gradonačelnika su u kritikama i na sastanku Upravnog odbora, ali i u svlačionici podržavali neki treneri mlađih kategorija najpopularnijeg crnogorskog kluba.

Kada je čuo za ovu epizodu, Ješić je odmah saopštio rukovodstvu Budućnosti da napušta klub uz objašnjenje da "u svlačionici samo on ima pravo da kritikuje igrače".

"Vijesti" pišu da su predsjednik plavo-bijelih Kemal Đečević, direktor kluba Žarko Vukčević i sportski direktor Mojaš Radonjić nakon toga skoro cio dan ubjeđivali Ješića da ostane. U srijedu kasno uveče, prenose "Vijesti", iz kluba su stizala uvjeravanja da će Ješić, ipak, ostati na kormilu. Epilog "drame" najvjerovatnije će biti poznat u toku dana.

Gradonačelnik Moguša je, inače, još tokom poluvremena poslednje utakmice Budućnosti (sa Jezerom u subotu, 3:0), svraćao do svlačionice kako bi fudbalere kritikovao za lošu igru. Mugoša je vidno nezadovoljan bio i nakon utakmice, kada je u prisustvu novinara uoči početka pres-konferencije glasno prokomentarisao:

"Mojaše, prodajete maglu!"

"Vijesti" pišu i da Ješić ima punu podršku fudbalera, koji su ga čak ubijeđivali da promjeni odluku nakon što im je saopštio da odlazi.

Iskusniji fudbaleri kažu da je takav odnos sa njima imao jedino Miodrag Božović Grof, koji je bio trener 2006. godine, a otišao je na pola sezone, kada je tim bio prvi na tabeli...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC