• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hidink: Aršavin je vođa Čelsija, ups…

"Slučajno mi je izletjelo. Naravno, mislio sam da je postao lider Arsenala, ali mogao bi da bude glavni i u Čelsiju", kaže ruski selektor.

 Hidink: Aršavin je vođa Čelsija, ups… Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije Rusije Gus Hidink, koji takođe obavlja funkciju menadžera Čelsija, napravio je simpatičan lapsus na pres konferenciji povodom subotnjeg kvalifikacionog susreta "zbornaje" sa Azerbejdžanom.

Holandski stručnjak je napadača Arsenala Andreja Aršavina okarakterisao kao jednog od najboljih igrača kluba sa "Stemford Bridža", što je izazvalo smijeh prisutnih novinara.

"Andrej je snažan u fizičkom i psihološkom smislu. Napravio je pravi potez dolaskom u Englesku, koja mu jako godi. Za kratko vrijeme postao je jedan od Čelsijevih lidera", izjavio je Holanđanin, da bi se ispravio nakon što je shvatio lapsus:

"Slučajno mi je izletjelo s vrha jezika. Naravno, mislio sam da je postao lider Arsenala, ali mogao bi da bude glavni i u Čelsiju"

Rusija se nalazi na drugom mjestu Četvrte grupe kvalifikacija za Mundijal 2010. godine u Južnoj Africi sa šest osvojenih bodova iz tri utakmice, dok je selekcija Njemačke na prvoj poziciji sa deset bodova iz četiri meča.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC