• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blaževićev spisak za Belgiju

Selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević saopštio je spisak fudbalera na koje računa za susret protiv Belgije u Genku.

 Blaževićev spisak za Belgiju Izvor: MONDO

Popularni Ćiro u četvrtak na pres konferenciji apostrofirao je 25 igrača koji će biti u kombinaciji da 28. marta istrče na "Kristal Arenu" u Genku u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Takođe je naveo najvjerovatniji spisak startnih 11 (Mitrović, Spahić, Nadarević, Pandža, Berberović, Topić, Damjanović, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko), ali će konačnu odluku o prvom timu i rezervistima da donese nakon dva planirana treninga.

"U četvrtak i petak imamo treninge, nakon čega ćemo iskristalisati ono što još nismo, moguće je da će doći do izvjesnih promjena. Imamo teškoća, koje su već svima poznate, ali to nije razlog da nas napusti ono najelementarnije, a to je optimizam baziran na argumentima. Bez obzira na to što nam nedostaju četiri igrača, mi imamo respektabilnu ekipu i nadasve odlučnost da ostvarimo plan. S obzirom na snagu protivnika to nam se nameće kao imperativ. Željeni podvig možemo napraviti samo pod uslovom da nadmašimo svoje postojeće kapacitete jer nas očekuje jedna jako teška utakmica", rekao je Blažević.

O protivniku i šansama BiH u prvom susretu Blažević ističe, da su Belgijanci favoriti te da bi izuzetno bio zadovoljan remijem, ali da se u Genku može dogoditi i "ono što priželjkuje - pobjeda".

BiH će u Genku imati veliku podršku navijača, što će po Blaževićevim riječima imati veliki značaj.

"Vjerovatno je da će navijači biti manje brojni od Belgijanaca, ali sam uvjeren da će biti glasniji. Tvrdim da bi čak i oni mogli biti presudni u konačnom rezultatu. Međutim, navijačima impuls uvijek dolazi s terena, moraju vidjeti da njihovi igrači ginu za svaku loptu, u svakom duelu", dodao je selektor BiH, koji je dan ranije priznao da će se napiti, ako BiH osvoji tri boda u Genku iako je zakleti antialkoholičar.

Njegovi izabranici u petak putuju u Belgiju, a u subotu će na stadionu Kristal Arena u Genku, čiji je kapacitet 25.000 mjesta, pokušati da izbore povoljan rezultat.

Utakmicu će suditi ruska trojka na čelu sa Nikolajem Ivanovim, kome će pomagati Nikolaj Golubev i Večeslav Semenov.

(MONDO/Fena)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC