• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sivas: Kad nema alkohola, titula je blizu

Trener Sivasa ocijenio je da su njegovi fudbaleri trenutno najbolji u zemlji najviše zahvaljujući činjenici da vode sportski život.

 Sivas: Kad nema alkohola, titula je blizu  Izvor: MONDO

"Glavni razlog što vodimo na tabeli je banalna činjenica da u Sivasu praktično nema noćnog života, pa moji igrači mogu u potpunosti da se posvete isključivo fudbalu", izjavio je trener Bulent Ujgun, pod čijim vođstvom fudbaleri kluba iz Anadolije neočekivano bilježe sjajne rezultate i glavni su favoriti za osvajanje titule.

Ujgun je dnevnom listu "Hurijet" naveo da u gradu postoje samo nekoliko trgovinskih radnji u kojima može da se kupi alkohol, istakavši, međutim, da poznaje vlasnike, pa je tako u mogućnosti da odmah bude informisan ko je od igrača eventualno prekršio klupsku disciplinu.

Mali klub iz istoimenog grada poslije 25 kola vodi na tabeli sa 50 bodova i ima bod prednosti nad Bešiktašom, a šest više od velikana Fenerbahčea i Galatasaraja, koji zauzimaju četvrto i peto mjesto.

"Ukoliko neko može da prekine 24-godišnju dominaciju klubova iz Istanbula, onda smo to mi. Vjerujem da Sivas može da zadrži prvo mjesto do kraja sezone, naravno, pod uslovom da suđenje bude pošteno", rekao je Ujgun.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC