• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Rumuni ne mogu da nas iznenade

Selektor srpskog tima kaže su podaci o Rumunima dobro "obrađeni" i poručuje da je "isključena mogućnost" da ga protivnik iznenadi.

 Antić: Rumuni ne mogu da nas iznenade Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić dobio je u Konstanci poklon od svojih bivših igrača - dres rumunske reprezentacije sa potpisima Georgi Hadžija, Prodana i Lakatuša. Ali, neće im uzvratiti poklanjanjem bodova u subotu u jednoj od bitnijih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

"Bio sam dirnut pažnjom i gestom mojih bivših igrača, Prodana, Lakatuša i Hadžija, koji su me posjetili u Konstanci i poklonili mi rumunski dres sa njihovim potpisima. Imam sreću da radim trenerski posao i da imam mnogo sinova po svetu. Đika Hadži je moj veliki prijatelj i lijepo smo se ispričali o svemu", rekao je Antić na konferenciji za novinare u Konstanci.

Rumunski mediji poklanjaju izuzetnu pažnju subotnjem duelu Rumunije i Srbije na stadionu Farula u Konstanci ( 28. mart, 19.45 po vremenu u Srbiji).

"Po atmosferi koja vlada u rumunskim medijima, a imao sam prilike da je ispratim, vidim da su u taboru naše rivala potpuno svjesni situacije u kojoj se nalaze. Sve probleme koje imaju u rumunskom stručnom štabu ni ovaj put neću komentarisati. Važan mi je osjećaj mirnoće kojom zrače moji igrači pred ovako važnu utakmicu. Ponavljam se, ali to je najveća istina prije meča, Rumunima je ključna, a nama bitna utakmica", ističe Antić.

Selektor srpskog tima kaže su podaci o Rumunima dobro "obrađeni" i poručuje da je "isključena mogućnost" da ga protivnik iznenadi.

Tim koji će izvesti na megdan Rumunima, naravno, ostao je tajna, ali je Antić rekao da "poslije toliko zajedničkog rada ne bi smio da imam dilemu".

"I nemam je, čak imam ideju koju će ljudi brzo prepoznati, a koja bi mogla da nam donese korist. Važno mi je, i stručni štab preduzima sve kako bi svaki igrač ušao maksimalno spreman za utakmicu u kojoj je psihološki pritisak na strani protivnika", rekao je Antić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC