• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLADI: Srbija i Ukrajina prijateljski bez golova

Golmani mladih reprezentacija Srbije i Ukrajine Željko Brkić i Aleksandar Ripka najzaslužniji su što je prijateljski meč dve selekcije završen 0:0.

 MLADI: Srbija i Ukrajina prijateljski bez golova Izvor: MONDO

Bez Gojka Kačara, Miralema Sulejmanija i Ivana Obradovića, koji su sa A reprezentacijom u Rumuniji, kao i bez povrijeđenih Marka Jovanovića, Nemanje Milića i Nemanje Tomića, "orlići" nisu uspjeli da probiju "bunker" Ukrajinaca, koji su u finišu meča mogli i da pobijede, ali je golman Vojvodine Željko Brkić odbranio penal.

Od prvog minuta susreta u Jagodini, koji je pratilo oko 4.000 gledalaca, Srbija je imala inicijativu, ali su Ukrajinci pred svojim golom napravili pravi bedem, koji nije bilo lako probiti. Zoran Tošić, koji je ponovo bio u mladoj selekciji, i Nemanja Matić pokušavali su individualnim akcijama, ali one nisu urodile plodom.

Najbolju priliku za Srbiju na ovom meču propustio je fudbaler Košica Marko Milinković, kada je u 76. minutu, dobio idealnu loptu od Filipa Đorđevića, ali je šutirao u noge ukrajinskog golmana.

U naredna tri minuta srpski fudbaleri su napadali u talasima, ali je upravo rival imao najzreliju šansu u 79. minutu. Poslije akcije Srbije, Ukrajinci su izveli kontranapad, Roman Zozulja je izašao sam pred Brkića, a Milan Smiljanić je morao da ga obori.

Ali, šut kapitena Ukrajinaca Jormalenka, Brkić je "pročitao", ponovo se lopta odbila do Jormalenka, ali se ovog puta ispriječila pečka i srpski tim se spasao.

Bila je ovo prva provjera tima Slobodana Krčmarevića, poslije koje treba da bude zadovoljan htjenjem i željom svojih izabranika, ali ne i urađenim na terenu. Narednu prijateljsku utakmicu mlada selekcija iga protiv Rumunije 1. aprila u Kragujevcu.

Srpski tim je igrao u sastavu: Brkić, Pejčinović, Gulan, Tomović, Vuković, Smiljanić, Fejsa, Matić, Tošić, Milinković, Veljović (Filip Đorđević).

Meč je sudio Boško Jovanetić iz Užica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC