• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira i Partizan dugo u ljubavi?

Partizan i Moreira počeli pregovore o produžetku saradnje. Ivan Tomić optimista i dodaje da je Portugalca zamolio da ne razmišlja samo o novcu.

 Moreira i Partizan dugo u ljubavi? Izvor: MONDO

Prije dva meseca, jedan od ljubimaca Partizanovog juga, Portigalac Almami Moreira izjavio je da bi volio da do kraja karijere ostane u Humskoj. Možda će mu se ta želja i ostvariti...

Naime, sportski direktor Partizana Ivan Tomić izjavio je u petak da su počeli pregovori sa Moreirom oko produžetka ugovora i da se nada da će ishod biti pozitivan.

"Neke razgovore smo obavili sa njim u srijedu. Ostalo je da sljedeće nedjelje nastavimo pregovore i mogu da kažem da se nadam da Partizan ima snage i moći u svakom pogledu. Što se tiče atmosfere, organizacije, podrške navijača, odnosa prema Moreiri, nema dileme, on sve to osjeća, pričao sam sa njim, on je zadovoljan i klubom i životom u Beogradu", rekao je Tomić.

Naravno, kao i u svakoj priči, najvažniji dio razgovora su finansije. Tomić je optimista. "Vierujem da uz njegovu dobru volju možemo i to da prevladamo. Nemamo u ovom trenutku ništa konkretno ali iskreno se nadam da će doći do pozitivnog ishoda".

Tomić dodaje da je zamolio Moreiru da razmisli o svemu, ne samo o novcu.

"Mislim da on ovdje može da igra mnogo duže nego u nekoj ozbiljnijoj evropskoj ligi, ovdje može povremeno i da kalkuliše. Ja sam siguran da će mu, kada na kraju bude sabirao, ostanak u Partizanu biti i finansijski najisplativiji. On je pametan momak, ja se iskreno nadam pozitivnom raspletu", ističe direktor Partizana.

Kada mu je prije dva mjeseca uručeno priznanje za najboljeg fudbalera Partizana, koje je dobio zahvaljujući glasovima, navijača, Moreira se zahvalio riječima: "Volim Partizan".

"Moj odnos sa Partizanom je kao odnos sa djevojkom. Prvo smo izlazili na piće i večere, a onda smo počeli da živimo zajedno. Sljedeći korak je svadba, ali o tome treba još da razgovaramo. Definitivno, ljubav postoji, ali nam treba još vremena", rekao je tada Portugalac i dodao: "Volio bih da ostanem u klubu do kraja karijere, ali o tome moram još mnogo da razgovaram sa čelnicima kluba".

Što se tiče Mamadu Jaja Dijare, koga je brat Lamin Dijara doveo na probu u Partizan, za sada nema konkretnijih rezultata.

"Ne znamo njegove kvalitete. Treniraće sa Teleoptikom pa ćemo vidjeti da li je igrač za Partizan, Teleoptik ili neki drugi klub. Želimo da pomognemo i Laminu i njegovoj porodici pa će trenirati sa nama. Vidjećemo šta i kako dalje," rekao je Tomić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC