• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčmarević: Nisam nezadovoljan

"Ne mogu da budem nezadovoljan, protiv jedne ovako jake reprezentacije kao što je Ukrajina, možda je ovo na kraju i najrealniji rezultat"

 Krčmarević: Nisam nezadovoljan Izvor: MONDO

Poslije neriješenog ishoda prijateljskog meča sa Ukrajinom (bez golova), selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević izjavio je da nije nezadovoljan i da su "orlići" propustili šansu da odmah na početku riješe meč.

U meč smo ušli jako dobro, ali smo prokockali priliku da utakmicu riješimo u prvih 15 minuta, kada smo imali nekoliko dobrih prilika, prije svega šansu Marka Milinkovića, rekao je Krčmarević.

"Poslije toga smo više stihijski napadali a tome je kumovao i dosta neravan teren, a mi smo reprezentacija koja igra tehnički dotjeran fudbal", rekao je Krčmarević i dodao da je "bilo teško razviti igru po ovakvom terenu".

On je napomenuo da to "ni u kom slučaju nije alibi" i pohvalio igrače "za htjenje i želju do posljednjeg minuta".

"Ne mogu da budem nezadovoljan, protiv jedne ovako jake reprezentacije kao što je Ukrajina, možda je ovo na kraju i najrealniji rezultat", rekao je Krčmarević.

Utakmica je odigrana u okviru priprema za nastup Srbije na Evropskom šampionatu u Švedskoj (15-23. juna) na kojem je naša reperezentacija kao aktuelni vicešampion jedan od favorita za titulu. Za razliku od Srbije, Ukrajina se nije kvalifikovala za ovo prvenstvo.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC