• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crna Gora - Italija: Više od igre

Euforija uoči okršaja Crne Gore i Italije, u subotu uveče u Podgorici, nakratko je u drugi plan potisnula nedjeljne vanredne parlamentarne izbore.

 Crna Gora - Italija: Više od igre Izvor: MONDO

Utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine bila je predmet prepucavanja učesnika izborne trke otkako je odlučeno da bude odigrana dan prije izbora.

Opozicione partije su tokom kampanje "prozivale" vladajuću koaliciju da će utakmicu zloupotrebiti u svoju korist, a posebno nakon najava da će joj prisustvovati kompletan vrh aktuelne vlasti, pa čak i da će Silvio Berluskoni doputovati u Podgoricu da bi podržao Mila Đukanovića?!

Opozicija je navela i da su aktivisti vladajuće DPS bili aktivno uključeni u podjelu ulaznica. Te tvrdnje su potkrijepili činjenicama da je u slobodnoj prodaji bilo samo hiljadu ulaznica, dok je ostalih 16.000 raspoređeno putem trebovanja!

Zbog toga su ulaznice za meč sa Italijom na crnom tržištu dostigle nevjerovatne cifre za crnogorske uslove. Preko "tapkaroša" se može do mjesta na centralnoj tribini za 150 do 300 evra, zavisno od sektora.

Utakmica Grupe 8 počinje u 20.45 časova. Italija i Republika Irska do sada su osvojile po deset bodova iz četiri utakmice, Bugarska iz tri meča ima tri boda, a Crna Gora dva.

Italija i Crna Gora jesenas su se sastale u Lećeu, gdje su "azuri" slavili rezultatom 2:1. Sve golove tada su postigli fudbaleri Rome - Alberto Akvilani dva i Mirko Vučinić.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC