• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Izvinite, ko je ovdje lud?

Veleobrt u dešavanjima u Fudbalskom klubu Vojvodina!

 VOŠA: Izvinite, ko je ovdje lud? Izvor: MONDO

Ratko Butorović, zvani "Bata Kan Kan", koji je "zaratio" sa predsjednikom kluba Vojislavom Gajićem i podnio ostavku na potpredsjedničku funkciju, sada se predomislio i vratio se, "teška srca", da pomogne.

Predsjednik kluba Gajić nedavno je sazvao konferenciju za novinare čija je tema bila "Rješenje za izlazak iz krize", a ispostaviće se da je rješenje bilo u prihvatanju ostavke Butorovića. Onda su predsjedniku pisali igrači, koji su listom uz "Batu Kan Kana" i tražili su od Gajića da ne prihvati njegovu ostavku. Zatim je Gajić zaprijetio igračima da će biti otpušteni i da će Vojvodina igrati sa omladincima. A onda je...

Gotovo nevjerovatne stvari se dešavaju u najstarijem srpskom superligašu, koji je ove sezone čak imao i šampionske ambicije, koje su sada samo pusti san. A sve je izgledalo idilično na pripremama u Antaliji.

Zašto se Butorović odjednom predomislio i odustao od "čvrstog stava" da ode iz Vojvodine?

"Bio bih najsrećniji na svijetu da do ovakvog raspleta nije došlo. Bio sam zasićen i umoran od fudbala i Vojvodine, pa sam, kada sam digao ruke od toga, osjetio veliko rasterećenje. Odjednom sam dobio više vremena za porodicu, poslove, prijatelje... Sada krećem iznova. Opet će mi Vojvodina oduzimati najviše vremena, ali to je moj izbor", rekao je Butorović za "Sportski žurnal".

Čovjek o kojem postoje dijametralno suprotna mišljenja, kaže da bi iznevjerio ljude koji vjeruju u njega da je ostao dosljedan odluci da se ne vraća u klub.

"Proteklih dana često sam razgovarao sa igračima i uvjerio se da su ti mladi ljudi zabrinuti za svoju egzistenciju zbog situacije u koju je dospio klub i preko noći su postali zreliji. Isto važi i za navijače Vojvodine, zaposlene... Kako da ih iznevjerim?"

I Butorović, protiv koga se vodi sudski postupak zbog sumnji da je namještao utakmice u saradnji sa grupom fudbalskih sudija, priznaje da su sujete bile uzrok krize u upravljačkom dijelu kluba.

"Ovo stanje se mora presjeći za opšte dobro. Od danas treba da okrenemo misli ka sutrašnjici, a ne da se vraćamo u prošlost", poručuje on.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC