• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Pravi smo Srbi!

"Pokazali smo da smo pravi Srbi i pokazali smo kako se bori za Srbiju. Dokazali smo da možemo da pobijedimo svakoga", rekao je golman "orlova".

 Stojković: Pravi smo Srbi! Izvor: MONDO

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković istakao je da je njegova ekipa u pobjedi nad Rumunijom od 3:2 dokazala da može da savlada svakog protivnika.

"Pokazali smo da smo pravi Srbi i pokazali smo kako se bori za Srbiju. Dokazali smo da možemo da pobijedimo svakoga", rekao je Stojković za RTS poslije pobjede u Konstanci od 3:2 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

"Orlovi", koji su u duelu sa Rumunijom dva puta imali po dva gola prednosti, zahvaljujući pobjedi u Konstanci zadržali su se na liderskoj poziciji na tabeli Sedme kvalifikacione grupe.

"Golove smo postigli na vrijeme. Znali smo da će nas Rumuni napasti u drugom poluvremenu, pošto im je jak vetar duvao u leđa. Nisam mogao loptu da ispucam kako treba, mislim i da sam istegao mišić", rekao je golman Srbije.

Stojković je ocijenio i da bi naredne dvije utakmice Srbije, 6. juna u Beogradu sa Austrijom i četiri dana kasnije sa Farskim Ostrvima u Toršavnu, mogle da budu presudne u borbi za plasman na Mundijal u Južnoj Africi.

"Večeras smo napravili veliki korak napred ka plasmanu na Mundijal. Rumune smo otpisali, ali nam predstoje dvije teške utakmice, jer će Austrijanci vjerovatno već izgubiti šanse za plasman dalje i biće rasterećeni, dok će Farani da se 'parkiraju' ispred svog gola i brane", rekao je Stojković.

"Pobjede na te dvije utakmice zato bi nam vjerovatno i obezbijedile učešće na Svjetskom prvenstvu", istakao je Stojković.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC