• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažević: Imamo najbolji napad na svijetu!

Miroslav Blažević nije krio oduševljenje nakon sjajne pobjede nad Belgijom (4:2) rekavši da reprezentacija BiH ima najbolji napad na planeti!

 Blažević: Imamo najbolji napad na svijetu! Izvor: MONDO

"Plašio sam se Belgije, nadao se remiju, a ovi moji im utrpali četiri komada, Opet su me prevarili, naredio sam im da igraju na bod", našalio se popularni Ćiro na pres konferenciji nakon trijuma na Kristal Areni.

Prema njegovim riječima, iako konačan rezultat sugeriše da se BiH "prošetala" Genkom, nije bilo lako doći do pobjede, koja je odvela ekipu do drugog mjesta Grupe 5 kvalifikacija za Mundijal 2010. u Južnoj Africi.

"Možda neko misli da je utakmica bila laka, ali smo imali sreće da smo postizali golove u važnim trenucima, što nam je dalo dodatnu snagu, a protivnika psihički uništilo. Sigurno će na 'Biliom polju' biti mnogo teže, ali ćemo se dobro pripremiti", rekao je "trener svih trenera".

Na pitanje belgijskog novinara da li je pobjedi kumovala loša odbrana "crvenih đavola", Ćiro je podvukao da nisu Belgijanci slabi, već da je BiH snažna!

"Nema Belgija slabu zadnju liniju, nego mi jedan od najboljih napada na svijetu i tamo su uzroci vašeg poraza".

Selektor BiH takođe je pohvalio navijače, kojih je na tribinama "Kristal Arene" bilo više od 7.000, ali i ponovo apelovao da prestanu sa ubacivanjem pirotehničkih sredstava, zbog kojih je utakmica u Genku bila prekinuta na desetak minuta.

Kapiten selekcije BiH Emir Spahić zbog povrede, koju je zaradio u 60. minutu, najvjerovatnije će da propusti revanš utakmicu 1. aprila u Zenici.

"U ovom trenutku se osjećam jako loše i teško ću moći istrčati na Bilino polje u srijedu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC