• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karte za "vječiti" u petak, pomoć ugroženima

U petak počinje prodaja karata za derbi meč Partizan - Zvezda. Crno-bijeli pomažu najugroženije podjelom besplatnih ulaznica.

 Karte za "vječiti" u petak, pomoć ugroženima Izvor: MONDO

Dvije prvoplasirane ekipe Jelen Superlige Srbije odigraće novi duel, 136. u njihovoj istoriji, 8. aprila (početak u 17.30h) na stadionu Partizana.

Crno-bijeli imaju komotnih 11 bodova više od Crvene zvezde i pobjedom bi sasvim sigurno "ovjerili" novu titulu prvaka Srbije.

Prodaja ulaznica biće od 10 do 17 časova do derbija a cijene su: jug i sjever, 500 dinara (oko 12 KM), a istok i zapad po 1.000 dinara (25 KM). Sve godišnje i pretplatne karte važe.

U Partizanu je u utorak održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen dogovor kluba iz Humske i Grada Beograda da se pomogne najugroženijim stanovnicima glavnog grada, dijeljenjem besplatnih ulaznica.

Dogovorom gradske uprave i Partizana odlučeno je da klub za svaku utakmicu do kraja sezone ustanovama za socijalno staranje ustupi po 100 karata za istočnu tribinu, ali ako interesovanje bude veće, crno-bijeli će povećati broj bespaltnih ulaznica.

"Zadovoljan sam što su crno-bijeli prepoznali želju mladih, ali i onih koji nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmicama", izjavio je član beogradskog vijeća Goran je Kreclović na konferenciji za novinare.

Generalni sekretar srpskog šampiona Darko Grubor rekao je da je ovaj sporazum skromni doprinos poboljšanju uslova života socijalno i ekonomsko ugroženih u Beogradu. "To je skroman doprinos u okviru naših trenutnih mogućnosti, ali ga dajemo iskreno. Ovo je samo početak saradnje, koja će u narednoj takmičarskoj sezoni dobiti bogatije sadržaje", rekao je Grubor.

Korisnici besplatnih ulaznica imaće priliku da već od subote na stadionu Partizana gledaju predstojeću utakmicu u Jelen Superligi Srbije, kada će crno-bijeli od 17.30 ugostiti Banat.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC