• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Norveške "in", Jermenije "out"

Norveška produžila ugovor privremenom selektoru Egilu Olsenu, dok je Danac Jan Poulsen optušten sa klupe Jermenije.

 Selektor Norveške "in", Jermenije "out" Izvor: MONDO

Fudbalska federacija Norveške produžila je ugovor sa privremenim selektorom Egilom Olsenom do kraja kvalifikacija za Mundijal 2010. u Južnoj Africi.

"Ono što smo do sada vidjeli sasvim je dovoljno da nas uvjeri da Olsen treba da ostane na čelu reprezentacije do kraja kvalifikacija", izjavio je predsjednik saveza Sondre Kafjord.

Selekcija Norveške je na dnu kvalifikacione Grupe 9 sa dva boda iz tri utakmice, odnosno sa dva neriješena rezultata i jednim porazom.

Šezdesetsedmogodišnji Olsen, poznatiji kao Drilo, uspio je da odvede Norvešku na prvenstva svijeta 1994. u SAD i 1998. u Francuskoj, ali je često kritikovan zbog defanzivne taktike.

On je u januaru po drugi put u karijeri preuzeo selekciju Norveške, koju će u srijedu predvoditi u prijateljskom meču protiv Finske na Uleval stadionu u Oslu.

Sa druge strane, čelnici FS Jermenije uručili su otkaz selektoru, danskom stručnjaku Janu Poulsenu, zbog loših rezultata u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Polulsen (63) je predvodio najbolje fudbalere bivše sovjetske republike od početka kvalifikacija, a zanimljivo je da je do njegove smjene došlo nakon osvajanje prvog boda u grupi, u meču protiv Estonije (2:2) odigranom u subotu.

Čelnici Saveza su saopštili da će u utakmici protiv Estonije u srijedu u Talinu na jermenskoj klupi sjediti Vardan Minasjan.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC