• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Butorović se, ipak, ne vraća

Ratko Butorović se, ipak, nije predomislio i ne vraća se u upravu Vojvodine. Predsjednik kluba Gajić prihvatio njegovu ostavku. Ponovo.

 VOŠA: Butorović se, ipak, ne vraća Izvor: MONDO

Šta se dešava u rukovodećim strukturama Fudbalskog kluba Vojvodina zaista je teško dokučiti.

Predsjednik novosadskog kluba Vojislav Gajić ponovo je u utorak sazvao konferenciju za novinare, na kojoj je još jednom(!) prihvatio ostavku potpredsjednika Ratka Butorovića, iako je to učinio i prije desetak dana.

Od 17. marta, kada je Gajić održao prvu konferenciju za novinare, bilo je priča da će se Butorović ipak predomisliti, i dobio je bezrezervnu podršku igrača, a "Sportski žurnal" je u subotu prenio njegovu izjavu da se ipak vraća u Vojvodinu.

"Bio bih najsrećniji na svijetu da do ovakvog raspleta nije došlo. Bio sam zasićen i umoran od fudbala i Vojvodine, pa sam, kada sam digao ruke od toga, ojsetio veliko rasterećenje. Odjednom sam dobio više vremena za porodicu, poslove, prijatelje... Sada krećem iznova. Opet će mi Vojvodina oduzimati najviše vremena, ali to je moj izbor", rekao je Butorović za "Sportski žurnal".

Međutim, Butorović je potom negirao da se vraća u klub i poručio: "Dok je Vojvodina u ovakvom stanju, ne želim da se u nju vratim. Ne, u ovakvu neću".

U utorak, na konferenciji za novinare, predsjednik Vojvodine Vojislav Gajić saopštio je da je Butorović zvanično otišao iz kluba.

"Butorović je odlučio da napusti sve funkcije u Vojvodini i njegova ostavka je usvojena. Ja sam izložen velikim pritiscima, ali neću napustiti mjesto predsjednika", rekao je Gajić novinarima u Novom Sadu.

Butorović zvani "Bata Kan Kan" je pod istragom od januara prošle godine, kada je bio na funkciji predsjednika Vojvodine, i kada je bio priveden zbog sumnje da je namještao rezultate utakmica.

Okružno tužilaštvo u Novom Sadu potom je podiglo je optužnicu protiv njega, direktora Sportskog centra "Vojvodina" Milana Čabrića i fudbalskih sudija - Gorana Kovačića, Mihajla Jeknića i Borislava Kašanskog zbog davanja mita i drugih krivičnih djela, odnosno namještanja rezultata fudbalskih utakmica.

Butorović i Čabrić optuženi su za davanje mita, Jeknić i Kašanski zbog primanja mita, dok je protiv Kovačića podignuta optužnica zbog sumnje da je počinio krivično djelo davanje mita u pomaganju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC