• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalčo bez Majkona i Di Natalea...

U Interu i Udinezeu nisu nimalo srećni poslije vesti koje su stigle iz tabora brazilske i italijanske reprezentacije.

 Kalčo bez Majkona i Di Natalea... Izvor: MONDO

Bek Brazila i neroazura Daglas Majkon i krilni napadač Italije i zebreta Antonio Di Natale, najverovatnije, završili su sezonu posle povreda koje su zadobili ovog vikenda.

Interov doktor Franko Kombi obavijestio je trenera Žozea Murinja da je Majkonova povreda, koju je doživio na meču Brazil - Ekvador (1:1) kvalifikacija za SP 2010. godine, teža nego što se u prvi mah činilo. Majkon, po mnogima najbolji desni bek planete, neće sigurno igrati u Derbiju Italije protiv Juventusa, koji bi mogao da riješi pitanje novog/starog šampiona Serije A.

To je dovoljno uznemirujuća vijest za Inter, a još gora je procjena da bi na teren mogao da se vrati tek naredne sezone.

Majkon je povrijedio butni mišić desne noge i, prema dogovoru brazilskih i Interovih lekara, ostaće u Brazilu deset dana, a potom će terapiju nastaviti u Milanu.

Antonio Di Natale povrijedio je ligamente lijevog koljena na duelu Crna Gora - Italija (0:2), takođe u kvalifikacijama za Mondijal u Južnoj Africi.

Dribler je potom otputovao na preglede u Barselonu, gdje je ljekarski tim procijenio da oštećenja ligamenata nisu tolika da bi koljeno moralo da bude operisano, ali s obzirom na to da je povreda ligamenata kolena jedna od najtežih u svijetu sporta, malo je vjerovatno da će se Di Natale takmičiti do kraja sezone.

Ljekari ipak nisu isključili mogućnost da oporavak bude brži od očekivanog, mada je upravi Udinezea već nagoviješteno da na njega neće moći da računaju u duelima četvrtfinala Kupa UEFA protiv Verdera iz Bremena.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC