• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skauti Reala gledali Aleksića u Inđiji

Ljudi iz Real Madrida i Viljareala posmatrali su najboljeg mladog fudbalera Srbije za 2008. godinu u meču mladih reprezentacija Srbije i Njemačke.

 Skauti Reala gledali Aleksića u Inđiji Izvor: MONDO

Najbolji mladi fudbaler Srbije za 2008. godinu i jedan od najvećih talenata koje ova zemlja ima, as Vojvodine Danijel Aleksić, nalazi se pod prismotrom skauta Real Madrida i Viljareala, prenosi Goal.com, a poziva se na hrvatske Sportske novosti.

Skauti dva španska tima doputovali su u utorak u Srbiju, gdje su u Inđiju gledali Aleksića na djelu u susretu omladinskih reprezentacija Srbije i Njemačke. Srpski "orlići" doživjeli su i treći uzastopni poraz (0:1), nakon što su ih pobijedili Holanđani (1:4) i Danci (0:1).

Ipak, Špance je privuklo nešto drugo, a to su igre Aleksića za Vojvodinu ove sezone i nekoliko spektakularnih golova, koje je postigao. Tokom 2008. godine, mladi napadač nastupio je za četiri različite selekcije FSS, od kadetske, preko omladinske, mlade i na kraju je debitovao i za "A" reprezentaciju, što nijednom drugom fudbaleru u istoriji fudbala na ovim prostorima nije uspjelo.

Prije Reala i Viljareala, interest za Aleksića pokazali su njemački klubovi Hamburg, Herta i Hofenhajm.

Aleksić i dalje ima 17 godina, a u Superligi Srbije debitovao je sa 16 i tako postao najmlađi fudbaler u elitnom srpskom takmičenju.

Dok trese mreže i čeka punoljetstvo, pred momkom rođenim 30. aprila 1991. godine u Puli (Hrvatska), ostaje pitanje da li je za njega u ovom uzrastu dobro da pređe u jedan tako veliki klub...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC