• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Jugović ide!?

Vladimir Jugović je, izgleda, prelomio. Nema više šta da traži i upravi Zvezde i najvjerovatnije podnosi ostavku na potpredsjedničku funkciju.

 ZVEZDA: Jugović ide!? Izvor: MONDO

Vladimir Jugović ponovo odlazi iz Crvene zvezde!? Šest mjeseci od imenovanja za potpredsjednika kluba zaduženog za sportska pitanja, Jugović je, prema saznanjima MONDA, odlučio da je vrijeme da se ode sa broda koji svakodnevno "udara u sante leda" i pitanje je dokle će ploviti.

Prema saznanjima MONDA, Jugović će na prvoj narednoj sjednici Upravnog odbora Crvene zvezde (očekuje se da to bude po povratku predsjednika Dobrivoja Tanasijevića iz SAD) podnijeti ostavku.

Razloga ima više, a mogu se sjediniti u dva, tri glavna: neslaganje sa trenutnom politikom rukovođenja klubom, zamjerke što je često u Beču (mada su i neki drugi čelni ljudi uglavnom van Beograda) i to što se ne pita baš mnogo za svoj posao, odnosno za sportska pitanja, o kojima odlučuje Ilija Ivić, sportski direktor.

U nedavnom intervjuu listu "Sport" jedan od finansijera kluba Dragi Mićović oštro je govorio o Jugoviću i njegovom neslaganju sa Ivićem. "Šta on ima da priča o tome?", bio je komentar Mićovića na mišljenje Jugovića.

Po dolasku (ili bolje reći povratku) u Crvenu zvezdu, Jugović je u intervjuu za MONDO rekao da se prihvatio funkcije jer je to sportski izazov i da želi da pomogne klubu u teškoj situaciji.

Rekao je i da su potrebne "nijanse" da se Zvezda vrati na staze stare slave.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC