• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Porodica se širi!

Radomir Antić zadovoljan odzivom publike i atmosferom, kao i partijom igrača koji su do sada bilo u drugom planu: "Familija se širi", kaže on.

 Antić: Porodica se širi! Izvor: MONDO

Osmijesi na licima srpskih fudbalera i selektora Radomira Antića poslije pobjede nad čvrstom selekcijom Švedske (2:0) dokaz su da duvaju neki povoljniji vjetrovi u reprezentaciji.

Ono što Antića može posebno da raduje jeste i to što su igrači koji su do sada bili u dobrom planu, prije svih golman Bojan Isailović, debitant Miloš Ninković, Aleksandar Kolarov, Boško Janković..., pokazali da sa pravom mogu da budu dio "prve ekipe".

Upitan poslije meča sa Švedskom šta misli o igri tih momaka, Antić je odgovorio: "Familija se povećava. Debitovao je Ninković, Subotić odigrao drugi put, zvanični debi dočekao je i Isailović. Sve su to lijepe stvari, koje pokazuju da se trudimo da gledamo malo dalje od jedne utakmice".

Duel sa Šveđanima, iako je bio prijateljski, na terenu je bio sve samo to. Više je ličio na takmičarski.

"Našli smo dobrog protivnika. Švedska je ekipa koja ima kulturu igre, dobro kombinuju i imaju izvanredno ubacivanje iz drugog plana. Naša selekcija je potvrdila da napadačko opredjeljenje. Dali smo dva gola, mogli smo još koji i ja sam zadovoljan".

Publika je prepoznala da Antić i ekipa radi nešto što do sada nije bio slučaj. Da radi nešto dobro, da se svi trude, da žele, prije svega.

"Mislim da su momci pomogli publici da se i ona pokaže u pravom svjetlu. Ide nam dobro u kvalifikacijama i mislim da će biti samo još bolje. Reprezentacija Srbije napreduje, očekujem da će svaka sledeća utakmica donijeti ponešto novo", izjavio je Antić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC