• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Larson: Super publika, super Srbija

Henrik Larson oduševljen prijemom u Beogradu, a Neven Subotić presrećan što je igrao svih 90 minuta. "Ovo sam sanjao", kaže mladi štoper.

 Larson: Super publika, super Srbija Izvor: MONDO

Publika u Srbiji voli fudbalske znalce. U srijedu uveče na djelu je mogla da vidi jednog koji je obilježio istoriju ne samo švedskog već i evropskog fudbala. Henrik Larson, 38-godišnji napadaš Švedske, nagrađen je ovacijama u Beogradu kada je izlazio sa terena.

"Nisam očekivao ovakve ovacije u Beogradu, jer sam ovde prvi put. Prijatno sam iznenađen, publika je bila super, super je bio i srpski tim, ali mi je ipak žao što nisam dao gol", rekao je Larson novinarima, poslije pobjede Srbije nad njegovom selekcijom 2:0 u prijateljskom meču na stadionu Partizana.

Selektor švedske reprezentacije Lars Lagerbek rekao je da je zadovoljan što je njegov tim imao jak test.

"Utakmica je bila dobra i dobili smo ono čemu smo se nadali. Srbija je dobar tim, ali nas je, na žalost, prvo uhvatila na spavanju, a drugi gol dala iz kontranapada. Ovo je dobro iskustvo i zadovoljan sam svime osim primljenim golovima", rekao je iskusni stručnjak.

Bez Zlatana Ibrahimovića Švedska nije isti tim. Zna to i Lagerbek. "Zlatan je vrhunska klasa igrača, sa njim smo mnogo jači, on može potezom da riješi utakmicu".

Upitan koji mu se igrač Srbije najviše dopao, Lagerbek je odgovorio da je teško je apostrofirati samo jednog. "Imate dobar tim i mogao bih da kažem imena mnogih igrača. Ipak, Nemanja Vidić je pokazao iskustvo i da je vođa tima".

"Orlovi": Hvala, publiko! Subotić: Sanjao sam ovo

Reprezentacija Srbije vratila je povjerenje publike. Oko 18.000 ljudi došlo je na stadion Partizana da nagradi srpski tim za dobre rezultate u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Orlovi" su im uzvratili golovima, dobrom igrom i velikim "hvala" poslije meča.

"Hvala publici, koja nas je nagradila za pobjedu protiv Rumuna. Šveđani bi bili bolji da im je tu bio Zlatan, ali su i ovako bili dostojan rival. Prikazali smo igru kao da se utakmica igrala za bodove", izjavio je Dejan Stanković.

Sa njim se složio Nikola Žigić. "Najvažnija je pobjeda, a publika je bila fenomenalna, drago mi je da je došla u tolikom broju i biće nam veliki podstrek za nastavak kvalifikacija“.

Prvi put pred publikom u Srbiji i prvi put 90 minuta u dresu Srbije Neven Subotić pamtiće do kraja života.

"Zadovoljan sam što sam dobio priliku svih minuta, jer sam o tome sanjao. Atmosfera je bila fantastična i presrećan sam što sam bio deo toga. Mislim da sam se dobro uklopio sa Nemanjom, koji je pravi lider. Nadam se da možemo još bolje", pričao je Subotić u dahu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC