• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tana i Cepter za istim stolom?

Predsjednik Crvene zvezde Den Tana poručio je iz Kalifornije da će se "u roku od 48 sati poslije povratka u Beograd" sastati sa Filipom Cepterom.

 Tana i Cepter za istim stolom? Izvor: MONDO

Poznati biznismen navodno je već nudio finansijsku pomoć crveno-bijelima, ali neki članovi Upravnog odbora ne žele da ga vide u klubu, pa je ponuda odbijena. To je rekao i odlazeći potpredsjednik kluba Vladimir Jugović.

"Dugo smo u kontaktu sa gospodinom Cepterom i konačno smo se dogovorili da sjednemo za sto i pričamo otvorenih karata. Vidjećemo se čim dođem u Beograd. Pored njega postoji još nekoliko kompanija koje žele da ulože u naš klub, ali njihova imena su samo naša stvar", izjavio je Tana za list "Press".

Prvi čovek crveno-bijelih u svom stilu je komentarisao ostavku Jugovića ("nije mali, dobro je upoznat sa situacijom, od početka se znalo šta se od njega očekuje"), angažman Marka Miškovića ("zaslužuje najvišu ocjenu, radi od jutra do sutra kako bi pronašao rješenje"), odlazak Sekulića ("on ima još jedan klub, radiće i dalje u fudbalu, pa neka mu je sa srećom"), to što ga ne vole navijači...

Čak je rekao da i sam razmišlja o ostavci! Ali koliko je ozbiljan kada to kaže?

"Kao što sam već rekao na Saboru kluba, spreman sam da odem. Navijači kažu da situacija nikad nije bila gora, pošto je na čelu Dobrivoje Tanasijević. E, Dobrivoje će da ode, lopta je u nogama navijača, neka samo daju gol".

Den Tana smatra da nije nikakav problem što su on i Marko Mišković, kao ljudi od velikog značaja za Zvezdino funkcionisanje, trenutno u SAD.

"Ne vidim šta je čudno u tome što se Marko i ja nalazimo u Americi. Važno je da je u Beogradu Čedomir Janevski!"

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC