• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard u Liverpulu do 2013.

Stiven Džerard produžiće ugovor sa Liverpulom na još dve godine, saopštio je u petak engleski klub.

 Džerard u Liverpulu do 2013. Izvor: MONDO

Njegov postojeći ugovor ističe za dve godine, a potpisom na novi obavezaće se na ostanak na Enfildu do svoje 32. godine. Glavni zadatak u predstojećim sezonama biće osvajanje titule prvaka Engleske, kojoj su se "crveni" posljednji put radovali još 1990.

"Ovo je fantastična vijest za sve u klubu. Stiven je potvrdio posvećenost ekipi, zbog čega smo se lako dogovorili. Čim smo mu ponudili novi ugovor, odgovorio je potvrdno. Želi da ostane doživotno u Liverpulu", rekao je za klupski sajt menadžer tima Rafael Benitez, koji je nedavno i sam produžio.

Španski stručnjak dodao je da će potpisivanje novog ugovora sa Džerardom poslati jasnu poruku da Liverpul ozbiljno namjerava da se bori za trofeje.

"Stivenovo dugogodišnje prisustvo daće veliki podsticaj klubu i navijačima u sezonama ispred nas. On je igrač koji inspiriše. Iako i sada dobro igra, mislim da su najbolje godine još uvijek pred njim".

Liverpul zauzima drugo mjesto na tabeli Premijer lige, sa bodom manje od vodećeg Mančester junajteda, ali i utakmicom više.

Inače, Džerard je u petak morao na sud, zbog sumnje da je prošle godine učestvovao u kafanskoj tuči, u kojoj je povrijeđen biznismen Markus Mekgi.

Engleski reprezentativac uhapšen je rano ujutru 29. decembra, pošto je policiji prijavljena tuča u noćnom klubu u Sautportu, sjeverno od Liverpula. Mekgi je završio u bolnici sa povredama lica.

Kapiten Liverpula pred sudom se izjasnio kao nevin.

Do tuče je došlo nekoliko sati poslije pobjede Liverpula nad Njukaslom od 5:1, u kojoj je Džerard postigao dva gola i bio proglašen igračem utakmice. On je uz Džejmija Karagera jedini istaknuti prvotimac Liverpula engleske nacionalnosti.

(Beta-Rojters)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC