• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Zatišje pred buru

Partizan dočekuje Banat, bez Moreire koji čeka pregovore o produžetku ugovora. Zvezda na Čukarički, Voša protiv zahuktalog Napretka.

 SL: Zatišje pred buru Izvor: MONDO

Zatišje pred buru. Tako bi se moglo opisati 23. kolo Jelen Superlige Srbije ovog vikenda u kojem vodeća trojka igra sa autsajderima.

Lider šampionata, Partizan ne bi trebalo da ima većih problema protiv posljednjeplasirane ekipe, Banata, koji u Beograd dolazi bez Milana Stojanoskog (ima parne žute kartone), ali i povrijeđenog Darka Baljka. Sa novim-starim trenerom Žarkom Soldom, Banat dolazi u Beograd svjestan da nema baš mnogo čemu da se nada u Humskoj, ali fudbal je nepredvidiv.

Interesantno je da je razlika između Partizana i Banata čak 31 bod!

Navijače Partizana, osim pobjede nad Banatom, zanima i ishod pregovora udarne igle crno-bijelih Almamija Moreire i uprave. Partizan je voljan da ga zadrži i pdoruži saradnju, Moreira čeka poziv na razgovor. Prilika da obje strane sjednu za sto biće u petak ili u subotu, jer Moreira zbog parnih žutih kartona "preskače" Banat.

Crvena zvezda dočekuje Čukarički, koji je prethodnih sezona znao da iznenadi crveno-bijele. Međutim, ekipa sa Banovog brda ovog proljeća ne igra na nivou jeseni i došla je u poziciju sa se bori za goli superligaški život.

Ono što se dešava van terena i svi problemi Zvezde

Zvezda će igrati bez Ognjena Koromana zbog disciplinske kazne (kartoni), ali ono što više brine navijače crveno-bijelih su dešavanja van terena. Finansijski problemi, osipanje uprave...sve to utiče i na igrače i reflektuje se na teren, o čemu je govorio i trener Čedomir Janevski.

Vojvodina je u prošlom kolu, protiv Banata, konačno zabilježila prvu proljećnu pobjedu. Ali, baš kao i Crvenu zvezdu, i najstariji superligaški klub potresaju događanja u upravi. Odlazak Ratka Butorovića, koji je imao punu podršku igrača, mogao bi nepovoljno da se odrazi i na teren, gdje će se Vojvodina borbi protiv zahuktalog Napretka.

Dakle, zatišje pred veliku buru koja se očekuje u narednih desetak dana. U tom periodu bić odigran "vječiti derbi", potom Partizan ide u Novi Sad...Slijede dani raspleta.

PAROVI 23. kola:

Crvena zvezda - Čukarički (15.30)
Vojvodina - Napredak (15.30)
Javor - Rad (15.30)
Borac - Jagodina (15.30)
OFK Beograd - Hajduk (15.30)
Partizan - Banat (17.30)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC