• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski: Svlačionica je najbolji dio Zvezde

Umjesto o predstojećem meču protiv Čukaričkog trener i fudbaleri Zvezde morali da pričaju o dešavanjima van terena, problemima u klubu.

 Janevski: Svlačionica je najbolji dio Zvezde Izvor: MONDO

Takvo je danas stanje u jednom od najvećih klubova na Balkanu...

Trener Čedomir Janevski izjavio je da uslovi u kojima radi njegova ekipa nisu idealni, ali je izrazio nadu da će igrači uspjeti da do kraja sezone izdrže pritisak nastao zbog problema u upravi kluba.

"Došao sam u Zvezdu u problemima, a vjerovatno će se sezona tako i završiti. Međutim, atmosfera u svlačionici je odlična, iako uslovi nisu idealni, ali stručni štab i igrači ne mogu da utiču na njih", rekao je Janevski.

"Iako će nekima ovo zvučati smiješno, ali igrači Crvene zvezde su i pored svih problema pokazali da mogu da prave odlične rezultate. Napredovali smo sa posljednjeg na drugo mjesto, i dalje smo u igri i za trofej u nacionalnom Kupu. Moji igrači su veoma jaki i ubijeđen sam da će izdržati i ovih 11 kola do kraja sezone", dodao je on.

Utakmicu 23. kola Jelen Super lige Srbije Zvezda dočekuje uzdrmana velikim finansijskim problemima i ostavkama Vladimira Jugovića i Dušana Sekulića na mjesta u Upravnom odboru.

Milionski dugovi prijete i da Zvezdi onemoguće izlazak na evropsku scenu sljedeće sezone. Čelnici kluba, takođe, nisu u zemlji, pa javnost ne može da dobije odgovore na pitanja koliko tačno Zvezda duguje i kako namjerava da ispuni svoje finansijske obaveze.

"Volio bih da je situacija drugačija, ali mi smo najmanje krivi za nju i izuzetno sam zadovoljan kako je igrači podnose. Nisu roboti, ali zaslužuju više poštovanja, jer su trenutno najbolji dio kluba", kaže Janevski.

Štoper ekipe Đorđe Tutorić naglasio je da se igrači ne zamaraju razmišljanjima o upravi kluba. "Naš zadatak je da razmišljamo samo o fudbalu, za drugo i nemamo vremena", rekao je Tutorić i složio se sa izjavom Janevskog da Zvezda na utakmici sa Čukaričkim, ali i ostalim u trećem krugu takmičenja u Super ligi, mora da popravi utisak iz dosadašnjeg toka sezone.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC