• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Batić: Hajka u kojoj se Terzić satanizuje

"Mislimo da su se stekli uslovi da tužilaštvo odustane od procesa jer nema dokaza", rekao je Vladan Batić, advokat Zvezdana Terzića.

 Batić: Hajka u kojoj se Terzić satanizuje Izvor: MONDO

Vladan Batić, advokat Zvezdana Terzića, pozvao je u nedelju tužilaštvo da odustane od slučaja kojim se bivši predsjednik Fudbalskog saveza Srbije tereti za sticanje protivpravne imovinske koristi i ocijenio da je to politički proces.

"Godinu dana se vodi medijska hajka kojom se Terzić satanizuje, jer taj famozni slučaj nije pravosudni već politički. Mislimo da su se stekli uslovi da tužilaštvo odustane od procesa jer nema dokaza da je optuženi stekao protivpravnu imovinsku korist od transfera igrača OFK Beograda", rekao je Batić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Terzić se tereti da je protivpravno prosvojio 1,1 miliona njemačkih maraka od transfera Vanje Grubača iz OFK Beograda u Hamburg, kao i za transfer Srđana Stanića u moskovski Spartak.

Okružni javni tužilac je u decembru podnio zahtjev za proširenje istrage protiv Terzića zbog zloupotreba prilikom trensfera Branislava Ivanovića u moskovsku Lokomotivu i Stevana Stošića u Malagu.

"Podnijećemo priznanice za svaku uplatu"

Advokat bivšeg direktora OFK Beograda rekao je da je Terzić spreman da se pojavi i svjedoči, ali samo na "poštenom" suđenju.

"Tužilaštvu ćemo podnijeti materijalne dokaze i priznanice za svaku uplatu i tako dokazati da nije bilo nepravilnosti. Spremni smo da pružimo garancije sudu i omogućimo Terziću da se pojavi i da iskaz", dodao je on.

Batić je rekao i da uprava kluba sa Karaburme ne tereti Terzića za nepravilnosti i dodao da će zatražiti izvještaj od čelnika Evropske fudbalske unije (UEFA) da li je legalno da menadžerske agencije prodaju igrače u evropske klubove.

Prema njegovim riječima, to je bio slučaj sa Ivanovićem, jer ga je OFK Beograd za 200.000 evra prodao menadžerskoj agenicji, odakle je prešao u Lokomotivu za dva miliona, a 2008. godine je za 12 miliona evra prešao u Čelsi.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC