• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Moreira još dvije godine u Partizanu

Almami Samori da Silva Moreira nosiće Partizanov dres do juna 2011. godine, nezvanično saznaje MONDO iz izvora bliskih klubu.

 MONDO: Moreira još dvije godine u Partizanu Izvor: MONDO

Iskusni fudbaler srednjeg reda, porijeklom iz Gvineje Bisao, još nije produžio saradnju sa crno-bijelima, ali bi trebalo to da učini u četvrtak, dan poslije utakmice sa Crvenom zvezdom.

Moreira je u Humsku 1 stigao ljeta 2007, zajedno sa Senegalcem Laminom Dijarom i Brazilcem Antonelom Žukom, a pokazalo se da je tim transferima udaren temelj za osvajanje "duple krune". Partizan je na putu da ovog proljeća odbrani titulu, dok će se u četvrtfinalu Lav Kupa Srbije sastati sa beogradskim Hajdukom.

Moreirin aktuelni ugovor sa prvakom Srbije ističe na kraju sezone, kada će on napuniti 31 godinu.

Sportski direktor kluba, Ivan Tomić, prije desetak dana je izjavio da bi prvom Portugalcu u istoriji Partizana bilo fudbalski i finansijski najisplativije da ostane u Srbiji.

"Mislim da on ovdje može da igra mnogo duže nego u nekoj ozbiljnijoj evropskoj ligi, ovdje može povremeno i da kalkuliše. Ja sam siguran da će mu, kada na kraju bude sabirao, ostanak u Partizanu biti i finansijski najisplativiji. On je pametan momak, ja se iskreno nadam pozitivnom raspletu".

Tomić je tada rekao i da kod fudbalera ne postoje dileme što se tiče atmosfere, organizacije kluba i odnosa sa navijačima, dok je sam Moreira izrazio želju da ostane crno-bijeli do kraja karijere, rekavši da "ljubav postoji, ali da bi o svadbi još trebalo da se razgovara".

Na zvaničnom klupskom sajtu stoji da je Moreira za Partizan odigrao 87 utakmica (uključujući prijateljske) i postigao 19 golova. U najsvježijem sjećanju je pogodak za izjednačenje na 1:1 u 90. minutu 135. "vječitog derbija".

Prije dolaska u Beograd, nastupao je za Boavistu, Gondomar, Žil Visente, Standard, Hamburg, Dinamo iz Moskve i Aveš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC