• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prasići - premije u Osasuni!

Fudbaleri Osasune dobili su prasiće kao specijalne premije za uspjehe na poslednje dvije utakmice Primere!

 Prasići - premije u Osasuni!  Izvor: MONDO

Sve je počelo obećanjem uzgajivača svinja iz Pamplone Luisa Migela Araztoe, koji je pred meč 28. kola Primere protiv Espanjola – 1:0 (22. marta) rekao da će svakom strijelcu da pokloni 12 prasića.

Niko ovo obećanje nije uzimao za ozbiljno, dok Iranac Džavad Nekounam za postignuti pogodak u sudijskoj nadoknadi nije stvarno primio neobičan poklon. Da stvar bude još zanimljivija, iranski fudbaler je musliman, i njemu islamska vjera ne dozvoljava konzumiranje svinjskog mesa, pa se našao u velikom problemu šta da radi sa prasićima?!

"Htio sam samo da motivišem igrače. Uoči te utakmice smo se nalazili u zoni ispadanja, očajno su nam trebali bodovi protiv Espanjola, i čini se da je stimulacija uspjela", rekao je uzgajivač svinja.

Nagrada je čini se ostavila pozitivan utisak na "Rejno de Navari", pa je Osasuna u poslednjem kolu španskom šampionata do nogu potukla Atletiko u Madridu (4:2) i skočila na 14. mjesto tabele.

Problem je ponovo bila činjenica da su među najzaslužnijima za trijumf na "Visente Kalderonu", bili Iranci Nekounam i Masud Šojaej.

"Njih dvojicu od sada ću da stimulišem kokoškama ili kakvom drugom životinjom. Sve u svemu, dogovorićemo se, neka oni samo nastave da pobjeđuju", dodao je Araztoa i napomenuo da je spremio posebno vrijedan poklon igračima, ako izvuku povoljan rezultat protiv Barselone.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC