• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijano rekao Dungi da ne može više?

U Brazilu i Italiji polako je počelo da se šapuće o tome da je posljednja neposlušnost Adrijana možda zaista i posljednja.

 Adrijano rekao Dungi da ne može više? Izvor: MONDO

Napadač brazilske reprezentacije i Intera i dalje odbija da se vrati u Milano i ne obazire se na upozorenja iz kluba, a brazilski dnevnik "Lans" objavio je tekst o tome da je Adrijano prošle nedjelje rekao selektoru "karioka" Karlosu Dungi da ne može i ne želi više da se bavi profesionalnim fudbalom.

Problematični napadač je to, navodno, saopštio Dungi po završetku meča između Brazila i Perua (1:1) u sklopu kvalifikacija za SP 2010. godine u Južnoj Africi, poslije kojeg se nije vratio u Milano, već je otišao u predgrađe Sao Paola gdje je i rođen.

U prvi mah, nastala je prava potjera za Adrijanom (27), jer se nije javio ni klubu, ni porodici, ni menadžeru, ali je panika stišana kada je policija saopštila da ga je vidjela na jednoj zabavi u kraju u kojem je odrastao.

Malo poslije te vijesti, njegova bivša djevojka izjavila je da je Adrijanu "potrebna pomoć", ali i da ona više nema snage da brine o njemu.

Iako je još mlad, Adrijano je u karijeri imao više uspona i padova, a zbog emotivne krize kroz koju je prolazio od smrti oca, duže od godinu dana nije uspjevao da se izbori za mjesto u Interu dok je trener bio Roberto Manćini. Veći dio vremena provodio je na tribinama ili u Brazilu, a kada je njegova depresija dostigla kritičnu tačku, počeo je da ide i na terapije u jednoj bolnici u Sao Paolu krajem 2007. i početkom 2008. godine, kada je Inter odlučio da mu rehabilitaciju produži i šestomjesečnom pozajmicom za Sao Paolo.

Prošlog ljeta Adrijano se vratio u Milano, stigao je i novi trener Žoze Murinjo, koji mu je dao šansu u Interu, ali nije prošlo mnogo do novih nevolja sa "L'Imperatoreom", koji navodno privatno govori o tome da ne može da izdrži pritisak javnosti i da želi da nastavi život sa prijateljima iz djetinjstva.

Da li je Adrijano zaista odlučio da završi karijeru, pokazaće vrijeme, ali izgleda da poslije ovoga više neće igrati za Inter...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC