• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Borac lako preko Širokog Brijega

Borac lako savladao Široki Brijeg 2:0 u derbiju 21. kola Premijer Lige BiH. Zrinjski nakon preokreta slavio u mostarskom derbiju - 2:1.

 PREMIJER BiH: Borac lako preko Širokog Brijega Izvor: MONDO

Majstorija iskusnog Jandrića i beg mladog Bilbije bili su dovoljni za trijumf Borca nad Širokim kojim su se popeli na šesto mjesto na tabeli.

Banjalučani su do vođstva stigli već u petoj minuti. Jandrić se odlično oslobodio svog čuvara, a zatim još bolje šutirao u desni ugao Bandovićevog gola, kojem je preostalo samo da paradom uljepša evro-gol.

Pet minuta prije kraja prvog dijela Kajkut je mogao udvostručiti prednost domaćih, ali se obrukao u situaciji „jedan na jedan“ sa golmanom gostiju pa je na semaforu ostalo 1:0.

Za ovaj promašaj Kajkut se ipak iskupio u 66. minutu sjajno usposlivši Nemanju Bilbiju, pa mladom reprezentativcu BiH nije bilo teško da matira Bandovića za konačnih 2:0.

Željezničar je doživio pravi debakl u Posušju, istoimeni „fenjeraš“ slavio je 3:0 uz dva gola Pokrajčića, a istim rezultatom Leotar je kod kuće savladao Travnik.

Vrući mostarski derbi između Zrinjskog i Veleža pripao je “plemićima” iako su gosti vodili pogotkom Ćorića i u poslednjih 15 minuta imali igrača više. Stojanović je izjednačio početkom drugog poluvremena, a Vuković donio trijumf svojoj ekipi samo dve minute prije kraja.

Iako na stadionu “Pod Bijelim brijegom” nije bilo gostujućih navijača kojima je zabranjen ulaz, meč su osim preokreta ipak obilježili i incidenti na tribinama.

Navijači Zrinjskog, popularni „Ultrasi“ pred kraj prvog poluvremena gađali su bakljama pripadnike obezbjeđenja, a situacija je izmakla kontroli pa je huligane tokom odmora smirivala i policija. Sukob “Ultrasa” i “specijalaca” koji su morali da upotrebe i suzavac trajao je desetak minuta, nakon čega je meč nastavljen.

REZULTATI 21. KOLA:

Borac - Široki 2:0
(Jandrić 5, Bilbija 66)

Slavija - Laktaši 1:1
(Spalević 31 penal - Džapić 35)

Leotar - Travnik 3:0
(Žunior 7, Vico 46 penal, 65)

Posušje - Željezničar 3:0
(Pokrajčić 37, 50, Galić 67)

Čelik - Modriča 1:0
(Džekson 90+3)

Orašje - Sloboda 0:0

Sarajevo - Zvijezda 2:1
(Škoro 10, Pandža 90 - Savić 56)

Zrinjski - Velež 2:1
(Stojanović 51, Vuković 88 - Ćorić 26)

Tabela: Zrinjski 47, Slavija 39, Sloboda 37, Sarajevo 35, Široki Brijeg 31, Borac 30, Laktaši 30, Zvijezda 29, Leotar 29, Čelik 28, Željezničar 27, Travnik 22, Orašje 22, Posušje 22, Modriča 21, Velež 20 bodova

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC