• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri gola i 12 uhapšenih u mostarskom derbiju

Dvije osobe su povrijeđene, a dvanaest je uhapšeno tokom nereda u srijedu naveče poslije završetka mostarskog derbija između Zrinjskog i Veleža.

 Tri gola i 12 uhapšenih u mostarskom derbiju Izvor: MONDO

Navijači Zrinjskog sukobili su se tokom utakmice sa policijom koja je tom prilikom koristila i suzavac, a neredi su nastavljeni na ulicama Mostara gdje su se "Ultrasi" sukobili sa radnicima obezbjeđenja “Elit”.

''Policijska uprava Mostar je sinoć oko 22.15 časova obaviještena da je došlo do tuče između većeg broja ljudi u kafiću `Ultras` u Ulici Ante Starčevića i da je sukob nastavljen na ulici. Odmah nakon prijave, na lice mjesta izašli su pripadnici policije koji su prilikom intervencije u uspostavljanju narušenog javnog reda i mira uhapsili i zadržali 12 lica koja su učestvovala u tuči, dok su se ostali razbježali'', saopšteno je iz MUP-a HNK.

Iz policije dodaju da su huligani prilikom intervencije policije raznim predmetima gađali pripadnike policije i službena vozila, te da su tri službena vozila MUP-a oštećena kao i četiri parkirana vozila građana.

"Slobode su lišeni i zadržani u službenim prostorijama N.S, I.M, M.Z, M.C, D.J, I.R, D.Ć, I.P, I.T, D.K, M.T. i T.Š. O svemu je upoznat tužilac, te su u toku dalje mjere i radnje pripadnika policije na rasvjetljavanju ovog događaja'', navodi se u policijskom saopštenju.

Utakmicu koja je procijenjena kao događaj visokog rizika obezbjeđivalo je oko 450 policajaca iz MUP-a HNK i oko 150 policajaca iz drugih ministarstava.

Mostarski derbi završen je pobjedom Zrinjskog 2:1 iako su “plemići” gubili i posljednjih petnaest minuta igrali sa igračem manje.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC