• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanovića dižu u nebesa

Prvo Hidink i Teri, onda Lampard i Čeh... Dva dana poslije velike pobjede nad Liverpulom, Branislav Ivanović još sluša komplimente saigrača.

 Ivanovića dižu u nebesa Izvor: MONDO

Prošla su dva dana otkako je Branislav Ivanović sa dva gola donio Čelsiju pobjedu nad Liverpulom u Ligi šampiona, ali fudbaleri londonskog tima ne prestaju da hvale srpskog reprezentativca.

Živa legenda kluba, Frenk Lampard, istakao je da je Ivanović najbolji skok-igrač Čelsija.

"Fantastičan je u vazduhu, vjerovatno je i fizički najjači u ekipi. Kada ga dodirnete kao da ste dotakli stenu. Nevjerovatan je kada napada protivnički gol", rekao je Lampard, koji se time pridružio pohvalama trenera Gusa Hidinka i kapitena Džona Terija od četvrtka.

Golman Petr Čeh jedini se nije previše iznenadio Ivanovićevim učinkom.

"Znao sam da umije da skače i postiže golove, pošto sam ga gledao na utakmici Francuska - Srbija u Parizu", podsjetio je Čeh na avgustovski duel kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

"Svaka mu čast. Nije lako sa malo mečeva u nogama zaigrati na ovako bitnoj utakmici i biti igrač koji pravi razliku. Bez sumnje je bio najbolji na terenu", dodao je češki golman.

Ivanović je u izjavi "Dajli Mejlu" pojasnio da je oba gola postigao zahvaljujući uvježbanoj varijanti, u kojoj je kapiten Čelsija Teri "mamac" za odbranu protivnika.

"To je naša tajna, ali ne želim da previše otkrijem... Svi imamo različita zaduženja i pozicije. Naravno, ne uspije nam uvijek, ali nekada se i protivnik iznenadi", kazao je Ivanović, zaključivši da se "tek sada istinski osjeća kao fudbaler Čelsija".

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC