• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Mančesteru potrebna svježa krv

Junajted primio deset golova na poslednja četiri meča Premijer lige, a Porto mu 17 puta šutnuo na gol u utorak na Old Trafordu!

 Vidić: Mančesteru potrebna svježa krv Izvor: MONDO

Nemanja Vidić bio je jedan od rijetkih prvotimaca Mančester junajteda koji su poslije remija sa Portom (2:2) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona bili spremni da javno pričaju o problemima u sastavu aktuelnog prvaka Engleske i Evrope.

Stameni štoper potvrdio je riječi Aleksa Fergusona, da su nekim igračima publicitet i uspjesi "udarili u glavu", ali i konstatovao da nije lako igrati po tri utakmice za sedam dana, kada ekipa nije kompletna.

"Trebalo je da otklonimo probleme kada smo izgubili od Liverpula (1:4), ali nismo to uradili. Iskreno, krivi smo jer smo se opustili. Tada smo imali veliku bodovnu prednost i utakmicu manje. Činilo nam se da se ponašamo uobičajeno, ali vjerovatno je bilo drugačije".

Ne pamti se kada je neki tim, kao Porto u utorak, na Old Trafordu šutnuo 17 puta na gol Junajteda! Naredne srijede će "crveni đavoli" morati da pobijede na stadionu Dragao, inače ništa od odbrane trofeja...

"Nijedan engleski tim nije tamo pobijedio, tako da je pred nama veliko iskušenje. Definitivno smo u lošem periodu, ne igramo dobro i primamo mnogo golova", dodao je Vidić.

Mančester junajted je poslije 14 prvenstvenih utakmica bez primljenog gola, od početka novembra do sredine februara, na poslednja četiri meča kapitulirao čak deset puta.

"Samopouzdanje nije problem. Problem je što stalno igramo utakmice, mnogo igrača nam je povrijeđeno, mnogi se vraćaju i uklapaju u tim. Definitivno nam je potreban Rio (Ferdinand), onda Anderson i Berbatov, potrebna nam je svježa krv. Prošle nedelje smo igrali za reprezentacije svojih zemalja, onda u nedelju, pa u utorak. Nije lako".

Za "đavole" neće biti predaha tokom vikenda, jer će u subotu u Sanderlendu braniti minimalnu prednost koju imaju u odnosu na Liverpul (i dalje uz meč manje).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC